Steve Austin
Üye
Arkadaşlar,abilerim,kardeşlerim herkese selamlar,çok fazla forumda takılamasam da zaman zaman girip,yeniliklere bakıyorum,yeni arkadaşları görüyorum mutlu oluyorum,git gide ülkede sporun güzelleşmesi,cahilliklerin azalması da ayrı bir mutluluk.Tanıyan 3-5 kişi vardır fakat tanımayanlar için 103 kilo şişko biriydim,bir gün zayıflamaya karar verdim ve hayatım değişti,geldiğim noktada 2 farklı yarışma geçirdim.Birinde 5.oldum,diğerinde derece alamadım.Hiçbir kimyasal kullanmadım,ileride bu sporu,sporcu olarak değilde,hobi olarak yapmak ve arada bir boşluk bulursam da yarışma yapmak,podyumu tatmak için yapacağımdan,steroid ve bu tarz şeylere yeltenmedim,çevremde bunu yapabileceğim çok samimi olduğum hocalar da var,örnek Cenk Hoca benim kıbrısta okuduğum dönemde abim kadar yakındı bana,şuan piyasayı sallayan Ertuğ abi ile de samimiyizdir.Velhasıl benim tek niyetim,bu sporu benim gibi hobi olarak yapan kişilerin steroid ve türevlerinden uzak durması tek niyetimdir,bazı şeylerin zamanla,emekle ve hırsla yapılabileceğini göstermeye çalışmaktır.Kendimi övmüyorum,süper bir vücudum var da demiyorum,nitekim 80 kilo biriyim ve müthiş bir vücudum da yok fakat benim vücudum kadar vücut size yetiyorsa yapılabileceğini bilin istiyorum,hepsi bu.Yakın zaman formlarımın fotoğraflarımı atayım tanımayanlar için.
Eklentiler
-
bodyforum1.jpg98,8 KB · Görüntüleme: 1.343
-
bodyforum2.jpg83,2 KB · Görüntüleme: 1.251
-
bodyforum3.jpg54,7 KB · Görüntüleme: 1.187
-
bodyforum4.jpg86 KB · Görüntüleme: 1.226
-
bodyforum5.jpg87,9 KB · Görüntüleme: 1.148
-