60 gün haftada bazen 3bazen 4 gün fitnes toplam 20 günlük bi tatil arası var 20 günde 60 güne dahil

Selamlar abilerim yaşım 16.5 60 günde böyle bir değişimim var toplamda 11 kilo gitti yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum low carb uyguladım son 1 haftada iffastin yaptım genelde ortalama 1700-1800 kalori beslendim ağırlık protein olacak sekilde herhangi bir suplement kullanimi yok
e9cd26999b2a184ca57994e6e684d4fe.png
08b5aaf25774e77c98b4cfe793d7ac8a.png
84e14aeac7c858fa04911d77ec5823ea.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zayıflaman güzel ama nünyen silo almaya son derece müsait çok yağlısın profesyonel bir şekilde spor salonuna yazıl süper olursun kas hacim hepsi o biçim olur şekil şemal de yerine oturur

zayıflaman güzel ama nünyen silo almaya son derece müsait çok yağlısın profesyonel bir şekilde spor salonuna yazıl süper olursun kas hacim hepsi o biçim olur şekil şemal de yerine oturur

Abi selamlar macfitte calısıyorum zaten insallah bu baslangıc artık hayat felsefesi görüyorum fitnesi

Kardeşim başarılı. Böyle devam et ve sakın pes etme, kaybeden ve kazanan ben değil sen olursun hiçbir zaman unutma.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abicim seni gerçekten tebrik ediyorum sanırım bi 5 kilo daha fazlan var en azından yağ oranın açısından

Umarım bir ömür boyunca sporla kalırsın. Böyle devam

Back
Yukarı