65 kilo %25 yağ oranı

Kollarım 30 cm boy 175 spora geçen hafta başladım göbek bölgem yağlı ve kazak vs giyince rahat gözüküyor sizce ne yapmam gerekiyor kilo mu almalı yağ mı yakmalı kafam çok karışık

Nasıl beslenmem gerekiyor peki kalori açığı mı fazlası mı vermem gerekiyor sadece ağırlık mı çalışmalıyım yoksa kardiyoda yapmalımıyım. Lütfen yardımcı olun

skinnyfat sin ağır antremanı yanında koşman gerekiyor günlük kalori alımına dikkat et şekerli ve yağlı şeyleri kesinlikle kes günlük 2.5-3 litre arası suyunu eksik etme fullbody programı sana uygun olucaktır her antreman sonrası koşcagın için bacak hareketlerine ağır girme bunlar işin temeli.

Günlük 200 kalori açığı versem full body+kardiyo ve bol proteinli beslensem nasıl sonuç verir.[DOUBLEPOST=1545509342][/DOUBLEPOST]Büyümekten korkuyorum zaten %25 yağ oranım var küçülmelten de korkuyorum zaten zayıfım. Ne yapıcam ben

beslenme olarak bana sporda bir hoca intermittent fasting önerdi. Fazla yağları yakmak için bunu öneriyorlar. Bunu bir google da araştır.

Başka fikri olan var mı lütfen
halteri dikine kaldır. taylan3 çok güzel özetlemiş
skinnyfat sin ağır antremanı yanında koşman gerekiyor günlük kalori alımına dikkat et şekerli ve yağlı şeyleri kesinlikle kes günlük 2.5-3 litre arası suyunu eksik etme fullbody programı sana uygun olucaktır her antreman sonrası koşcagın için bacak hareketlerine ağır girme bunlar işin temeli.

Sabah 4 yumurta 50 gr lor 100gr yulaf peynir zeytin vs
Öğlen 300 gr tavuk yada et balık yanına 1 tabak pilav yada makarna
Akşam 200 gr tavuk göğsü

Şeklinde besleniyorum. Günaşırı fullbody ant yapıyorum bu şekilde hem yeterli pro alıp kalori açığı veriyorum bu gidişat ile göbek eritip kollarımı büyütebilir miyim doğru yolda mıyım?

Merhaba hayirli geceler oncelikle senin icin if diyetini önerebilirim full body ile desteklersen iyi verim alirsin 16 saat aclik 8 saat yemek seklinde ben kendim ilk ogunumu oglen son ogun aksam 7 de yapiyorum tavsiye ederim ayrica off pazartesi carsamba cuma full body ve bitiminde 15dk hit kardiyo of gunlerinde sali ve persembe hafif tempo kardiyo ve plan vs hareketleri ile bitirebilirsin. Full body zamanlarinda karb yukselt off gunlerinde azaltabilirsin.

Günlük 200 kalori açığı versem full body+kardiyo ve bol proteinli beslensem nasıl sonuç verir.[DOUBLEPOST=1545509342][/DOUBLEPOST]Büyümekten korkuyorum zaten %25 yağ oranım var küçülmelten de korkuyorum zaten zayıfım. Ne yapıcam ben
kaslı büyümekten korkma yağlı büyümekten kork :) ikisi görüntü olarak çok farklı

40 gün oldu 66 kilodan 70 kiloya yükseldim. Yağ oranım net olarak %24.7 idi başladığımda şuan tam %25 bel bölgemdeki yağı dert etmiyorum artık sadece irileşmeye bakıyorum. Karbonhidrat tozuna başlayacam yakında

Back
Yukarı