68 kiloyum diyete gerek varmi ?

Merhaba arkadaslar 68 kiloyum fitnes yapiyorum cevremdekiler kardioyu artik birak agirliklara basla kilon yeterli diyorlar. Sizce diyeti birakayimmi artik ve diyet yapmaktan son derece sıkıldım elinde guzel beslenme programi olan varsa luffen atabilirmi. Sorularima acil cevap lutfen.

Öncelikle sağlıklı bir yorum yapabilmemiz için görsel gerekli.

68 kilosun ama boyun kaç, kas kütlen ne durumda, yağ oranın ne kadar ? Bunun gibi birçok etmen yapacağımız yorumu doğrudan değiştirecektir.

Öncelikle sağlıklı bir yorum yapabilmemiz için görsel gerekli.

68 kilosun ama boyun kaç, kas kütlen ne durumda, yağ oranın ne kadar ? Bunun gibi birçok etmen yapacağımız yorumu doğrudan değiştirecektir.
Boy 175. Yağ oranımı ve kas kutlemi bilmiyorum. Hocalar çok ilgisiz. Suriyeli hoca yani o derece. Diyetten biktığım için sürekli bozuyorum beslenmeyi. Olçemiyorum beslenmeyi. Bu sebepten diyorum yani bilgilerim kısıtlı kusura bakmayiniz lutfen.

Eklentiler

• IMG-20191122-WA0005.jpeg
    IMG-20191122-WA0005.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 332
Boy 175. Yağ oranımı ve kas kutlemi bilmiyorum. Hocalar çok ilgisiz. Suriyeli hoca yani o derece. Diyetten biktığım için sürekli bozuyorum beslenmeyi. Olçemiyorum beslenmeyi. Bu sebepten diyorum yani bilgilerim kısıtlı kusura bakmayiniz lutfen.
Gözlemlediğim üzere hacim almaya ihtiyacın var, alt karın bölgende az bir miktarda yağ var fakat şu raddede onu yakmaya uğraşmaktansa kilo almanı tavsiye ederim zira dert edilecek bir yağ miktarı değil.Öyle çok dikkat çeken bir yanı da yok.Güzel bir kilo alma döneminin ardından sağlam bir definasyon ile güzel bir görüntüye kavuşabilirsin :)

Beslenme konusunda soruların olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Back
Yukarı