• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay 62 kilodan 72 kiloya boy 1,82

aynen devam il resimle son resim arasındaki fark çok güzel. Ya ben insanların birşeyleri başardığını özelliklede spor yaparak başardığını gördükçe seviniyorum. şu iradesine hakim olamıyan ne yesem yarıyo kilo alıyorum yada abi yiyorum olmuyor idyen arkadaşlara bu sayfaların linklerini vericem. özelliklede bu sayfanın linkini.

Disiplini bozmadan kendini sakatlamadan ama zorluyarak devam dostum çok iyi gidiyorsun.

gercekten başaralı bir vucud azmin getirileri apaçık belli oluyor bende zayıf bir insanım zayıflıgın dezavantajlarını iyi bilenlerdenim yani

karın icin ne yapıyorsun hocam haftada 4 gun body yapıyorum tek bolge calısıyorum yanında mutlaka karın giriyorum ama baklavalar bir turlu belirginlesmiyor

baklavalar icin vucut yag oranini cok dusurmen lazim karin kaslari zaten baklava seklinde yapilardir uzerindeki yagdan dolayi gozukmezler cikarmak zordur ancak yag oranini yuzde 10 unun altina dusurebilirsen kendiliginden cikarlar

karın icin ne yapıyorsun hocam haftada 4 gun body yapıyorum tek bolge calısıyorum yanında mutlaka karın giriyorum ama baklavalar bir turlu belirginlesmiyor

açıkcası 4 aydır mide çalışmıyorum daha önce de pek çalışmadım
moztinin de dediği gibi yağ oranıyla alakalı bişey
salondaki hocamın dediğine göre karın kaslarını ortaya çıkarmanın en iyi yolu ritimli bir şekilde koşmakmış

öne eğilme olayı canımı en çok sıkan sorunlardan birisi zamanla düzelir diye düşünüyorum
spora başlamadan önce s şeklinde duruyordum
kafa önde sırt arkada göbek önde inek şaban duruşu da diyebiliriz
bu durum biraz düzeldi sadece kafa önde duruyorum
bu sorunu tam olarak çözemedim aslında hocama sordum tamamen duruşla alakalı dedi dik durmaya dikkat et dik durmaya kendini alıştır dedi
kimisi ters mekik çek diyor kimisi de sırt çalış diyo ben de ne yapacağımı şaşırdım

Back
Yukarı