Tesekkur ederimBence gir bayağı iyi kütle kazanmışsın definasyonla karın kasın çıkar damarlar belirginleşir güzel olur
Boy 174 ilk 2.5 ay dirty sonra clean bulk yaptim.[DOUBLEPOST=1461872203][/DOUBLEPOST]boy kaçtı birde dirty bulkmu yaptınız ?
Bi tavsiyeniz var mi bu konuda az agirlik cok tekrar diye biliyorum ama her gun kac bolge girmeliyim bi bolge icin kac hareket yapmaliyim pek bilgim yokçok başarılı ya ter temiz kilo almışsın tebrikler bence de bi definasyon yapmak isabet olur.
1)Aslında ben buna bi sınırlama getirlmesinin karşısındayım yani bi takım antrenörler az tekrarda kalın hafif kaldırın derken yine birçok başarılı ses getirmiş hoca 40 50 tekrara kadar çıkabilirisiniz diyor kendim büyük bölgelerde ağır girip 4x12 yapıyorum küçük bölgelerde biraz daha hafif girip 5x12 yapıyorum hatta 6x12 yaptığımda oluyor.Boy 174 ilk 2.5 ay dirty sonra clean bulk yaptim.[DOUBLEPOST=1461872203][/DOUBLEPOST]
Bi tavsiyeniz var mi bu konuda az agirlik cok tekrar diye biliyorum ama her gun kac bolge girmeliyim bi bolge icin kac hareket yapmaliyim pek bilgim yok
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin1)Aslında ben buna bi sınırlama getirlmesinin karşısındayım yani bi takım antrenörler az tekrarda kalın hafif kaldırın derken yine birçok başarılı ses getirmiş hoca 40 50 tekrara kadar çıkabilirisiniz diyor kendim büyük bölgelerde ağır girip 4x12 yapıyorum küçük bölgelerde biraz daha hafif girip 5x12 yapıyorum hatta 6x12 yaptığımda oluyor.
2)Hergün kaç bölge sorusuna gelince bu tamamen senin train over sürenle alakalı vücudunun kaldırabileceğini düşünüyorsan günde 3 yada 4 bölge bile girebilirsin.
3)Bir bölge için kaç hareket de yine çok değişken bi soru kası bi kaç farklı açıdan çalıştırmak lazım. Antrenmandan çıktığın zaman vicdanen tatmin olman lazım. Ben sırtda 5 göğüsde 4 biceps 2 triceps 4 bacak 3 omuz 4 hareket giriyorum. Kendin ayarlamlısın bunuda yine