Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
FleXoR dedi:Evet 7 aya gore normal statüde gitmiş büyük bir pectoral eksiği var (göğüs) ayrıca göğüsü erken kesme yoluna gitmişsin keşke biraz daha bekleseydin belin genetik olarak ince ve parçalı büyüyorsun belinin ince olması simetrini koruyor çünkü omuzun fazla açık değil
sırttaki pozunuza baktığımızda ouz genişliğinden bele doğru bir iniş var burda üçgen kavramını oluşturan kana t değil omuz bel ikisi ben bu arkadaşımızda söylendiği gibi çok büyük bir ğögüs eksikliği göremedim. diğer bölgeleri çok iyide bir tek ğögüsmü eksik. bence iki sene beklemeden bir bölgeye eksik demek yanlış.bu arkadaşın gögüs kafesi gelişim için çok uygun.iyi yada kötü diycemiz öne çıkan bir bölge yok vücudunda.anatomi iyi gelişim hızı süper yedi aya göre bence.göğüslere zayıf demeden önce biraz daha beklameliyiz gibi geliyor bana.
onkirk dedi:arkadaşlar..
bu arkadaşın kullanıcı adı fatihdurak ama serdar yorumlarınızı bekliyor şeklinde yazmış..
yani fotoğrafın sahibinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmiş..
bence vücut için eleştiri yapmadan önce bunu açıklığa kavuşturmalıyız..
fotoğraftaki kim?
ölçülerini kendi mi yazdı?
ya da fotonun yayınlandıından haberi var mı?
zülküf turan dedi:Elazlığ da çalışıpta vücudu bu duruma getirmen bile bir başarı FATİH çalışmalarına devam et.
zülküf turan
www.badifitness.com