7 aylık değişim ölçülerim(16 yaş)nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deli57
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelişimim nasıl ?

• Gayet iyi,devam!

Votes: 8 47,1%
  • Normal bence

Votes: 1 5,9%
  • Hic iyi değil.

Votes: 8 47,1%

• Total voters
    17

deli57

Üye
İlk ölçüm:
kol:30
omuz:109
kilo:73
bel:92
son ölçüm(1ay önce)
kol:37-37.5
omuz:121
kilo:75
bel:80

gelişimim nasıl?oranlarda tutarsızlık var mı? az ya da çok gelisen bir yer gözünüze çarpıyor mu?(Sadece kreatin+bcaa alıyorum 1.5 aydır.)

guncel 1 haftaa önce
kol:40
omuz :123
kilo:Ölcmedim ama 78 civari
bel:81
cok agir girmeye ve kendimi zorladim supplementi ve cok yemeyi ihmal etmedim ve basardim herkese kolay gelsin

Ilk başladığında kilo 73 son formunda kilo 78 . Sadece koldan 10 cm almissin he he tamam. 30 dan 40 cm ye diger aldigin yerlerdeki olculeri yazmıyorum bile .belin zaten basladiginla suanki ayni .5 kilo yu nasil dagittin her tarafa 10 cm 10 cm bravo :) gorsel at dostum burda su kadar oldu demekle olmuyo

Ilk başladığında kilo 73 son formunda kilo 78 . Sadece koldan 10 cm almissin he he tamam. 30 dan 40 cm ye diger aldigin yerlerdeki olculeri yazmıyorum bile .belin zaten basladiginla suanki ayni .5 kilo yu nasil dagittin her tarafa 10 cm 10 cm bravo :) gorsel at dostum burda su kadar oldu demekle olmuyo
Harbiden benim natural olarak kolumu 40 yapmam 2 senemi aldı varsa bir hikmeti biz de bilelim, kalan 6 senede 40tan 44 oldu çünkü, şu trickleri alırsam 3 seneye 70 cm falan yaparım hep istemişimdir kolum belimden kalın olsun

Dostum 16 yaşında 40 cm kol yapmanı geçtim , totalde 5 kilo alıp o kadar ölçü alman için dünyanın en müthiş genetiğine falan sahip olman lazım. 10 cm kol demek kafadan bu sporda EN AZ 5 yılını devirmen demek, onun için fotoğraf at buraya utandır bizi, aksi halde yalançı çobana döner iş.

2 kilo alıp belin 12 cm incelmesi imkansıza yakın bir şey. Ayrıca omuz ve kolların o kadar az kütleyle büyümesi inandırcı gelmedi. Kurgu güzel ama rakamlar tutarsız:D:D. Synthol kullandıysa başka tabi

2 kilo alıp belin 12 cm incelmesi imkansıza yakın bir şey. Ayrıca omuz ve kolların o kadar az kütleyle büyümesi inandırcı gelmedi. Kurgu güzel ama rakamlar tutarsız:D:D. Synthol kullandıysa başka tabi
Syntholun ağırlığı bile aldığı kilodan fazla.

Back
Yukarı