7 aylık değişim (2 ay cardio+5 ay body building)

%22'den daha az görünüyor yağ oranı. Güzel değişim, güzel gelişim. beslenme rutinin ve makroların hakkında bilgi verirsen faydalı olur.

Tebrikler :)
Teşekkür ederim. Sabah kahvaltısı en az 4 yumurta 150 gr yulaf vb. (makarna,bulgur,pilav), ardından antreman, yaklaşık 1 saat sonrada 300 gr tavuk bonfile ve 1 tabak yulaf vb. , 4 saat sonrası 300 gram tavuk bonfile bir tabak yulaf vb..
Günde en az 3 litre su.
Protein en az 150gr
Karbonhidrat en az 250 gr
Yağ en az 50 gr[DOUBLEPOST=1509058137][/DOUBLEPOST]
Karın kası programını yazarmısın
Mekik sehpasında 4x12 tekrar çıkarabildiğim kadar ağırlıkla mekik.
Ardından 4x10 Bench Leg Raise Hareketi
Haftada 2 kere.

Son düzenleme:
27 Ekim güncel sırt formu.
c9fa6b14bfc6b5ee48cfd4ff9d3d0c18.jpg
2c53bc4f2f2a02d27bd17a68e50b2471.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam beslenmeni ve neler yaptığını detaylı bi şekilde anlatırmısın
3 ogun, hepsinde tavuk var gunluk en az 600 gram tuketiyorum. Dalgali karbonhidrat uyguluyorum. Haftada 6 antreman yani 2 kere calisiyom. Antremanlari sert yapiyom alnimdan ter akacak kadar zorluyom.

kardeşim helal olsun büyük başarı. Sana bi sorum olacakdı bende yeni başladım aynı snein kilondaydım 106.4 düm şuanda 100.5 oldum pazartesi kilomu ölçücem tekrardan büyük ihtimal 100 ün altına düşeceğim. Başlıyalı daha 20 gün oldu 6 kilo verdim ama daha vücudumda değişiklik görmüyorum pek. Sen dğeişikliği ne zman hissetmeye başlaıdn çevrendekiler ne zmaan zayıflamışsın dediler. Moral ve motivasyo açısında bunlaır cevaplarsan çok sevinirim. Tekrardan tebrik ederim başarılar.

kardeşim helal olsun büyük başarı. Sana bi sorum olacakdı bende yeni başladım aynı snein kilondaydım 106.4 düm şuanda 100.5 oldum pazartesi kilomu ölçücem tekrardan büyük ihtimal 100 ün altına düşeceğim. Başlıyalı daha 20 gün oldu 6 kilo verdim ama daha vücudumda değişiklik görmüyorum pek. Sen dğeişikliği ne zman hissetmeye başlaıdn çevrendekiler ne zmaan zayıflamışsın dediler. Moral ve motivasyo açısında bunlaır cevaplarsan çok sevinirim. Tekrardan tebrik ederim başarılar.
Teşekkür ederim. En başta şunu söyleyeyim sakın pes etme. Bol bol su iç. Protein agirlikli beslen, bacaklarindaki kas orani arttiginda kilo vermen daha kolay olacak. Çevremdeki insanların zayifladigimi bana soylemeleri 5 ayı geçmişti.

Teşekkür ederim. En başta şunu söyleyeyim sakın pes etme. Bol bol su iç. Protein agirlikli beslen, bacaklarindaki kas orani arttiginda kilo vermen daha kolay olacak. Çevremdeki insanların zayifladigimi bana soylemeleri 5 ayı geçmişti.

teşekkür edeirm genetiğim gereği zaten en hızlı bacaklarımdan kilo alıyorum en hızlıda ordan veriyorum. şuanda 3 haftada baldırlarım 80 den 75 e geriledi çalışmaya devam edicem. Sanada başarılar dilerim.

Teşekkür ederim. Sabah kahvaltısı en az 4 yumurta 150 gr yulaf vb. (makarna,bulgur,pilav), ardından antreman, yaklaşık 1 saat sonrada 300 gr tavuk bonfile ve 1 tabak yulaf vb. , 4 saat sonrası 300 gram tavuk bonfile bir tabak yulaf vb..
Günde en az 3 litre su.
Protein en az 150gr
Karbonhidrat en az 250 gr

bu rutini yağ yakarken mi uyguluyorsun

Helal olsun valla ne diyim :) bende 92 den 67ye kadar indim ama karın kası felan yok kafayı yicem karbonhidrati 50 gramın altına kıstim yağ ve protein yüksek yine şu karın gitmiyor sanki yapıştı yahu :) ( sabah haftada 3-4 kere 30-35 dk kardiyo yapıyorum ayrıca bb de yapıyorum )
Sağolasın. Mekik çalışırken mutlaka agirlikla çalış. Inanılmaz faydasi oluyor.

Back
Yukarı