Şimdi şöyle bişey definasyonda kas kütlesi inşaa etmezsin. Yağ yakimini arttırmak istersin. Zaten bu programdakiler ana hareketlerdir ve ağır kilolar la girmen çok daha iyi verim almanı sağlar. Ama eğerki psikolojikman fazla hareket isteği olucaksa benim diğer ki antrenman programımı uygulayabilirsin. Beslenmeyide definasyona göre uygularsinMerhaba, izlediğin bu program Savaş Cebeci'nin antrenman programı sanıyorum. Ne kadar süre uyguladın ? Göğüs, sırt ve omuz gibi önemli bölgelerde sadece bir hareket var, tek hareket olması o kas grubunun gelişimini yavaşlattığını düşünüyor musun ? Ya da omuzda sadece dumb. press yapıyor olman mesela arka omzunu geriye götürdü mü ?
Yeni bir programa başlayacağım demişsin, sebebi verim alamaman mı ? Hatta ölçülerinle gelişimini paylaşabilirsen çok iyi olur çünkü yukarıda bahsettiğim noktalar bu programa başlamamda kafamı karıştırıyor.

Ben çok yararini gördüm dediğin gibi diğer yerlerde gelişmeme gibi şeyler olmadı. Yaklaşık 2-3 Ay uydum ona yağ oranımi düşürdüm. Sende istediğin yağ oranına ulaşıncaya kadar yapabilirsin. Ama önemli nokta beslenmene dikkat etmen.