• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık vücut değişimim

BB basladigjmda 91 kilo %22 civari yag oranim vardi. Ilk aylarda beslenme ve antrenman duzenimi oturtamadim cok bilgi kirliligi var cunku o yuzden dirty bulk gibi geçti. En sonunda belli bi iri gorunume kavusmustum ama yaglar hala beni rahatsiz ediyordu. Savaş cebeci definasyonla karin kasi ortaya cikarma programina basladjm. Donem donem fotograflarimi atiyorum bastan sona.

Eklentiler

• 20171217_173957.jpg
    20171217_173957.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 1.553
  • 20171217_174122.jpg
    20171217_174122.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 1.430
  • 20171217_174216.jpg
    20171217_174216.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 1.589
Öncelikle azminizden ötürü sizi kutluyorum, ancak şu an karın kası yerine mümkün olduğunca az yağ ile hacime odaklansanız daha iyi olur gibi en azından 5-6 ay clean bulk ve sıkı çalışma ile kütle kazandıktan sonra tatlı sert bir definisyon ile istediğiniz görünüme kavuşacağınıza inanıyorum.

Öncelikle azminizden ötürü sizi kutluyorum, ancak şu an karın kası yerine mümkün olduğunca az yağ ile hacime odaklansanız daha iyi olur gibi en azından 5-6 ay clean bulk ve sıkı çalışma ile kütle kazandıktan sonra tatlı sert bir definisyon ile istediğiniz görünüme kavuşacağınıza inanıyorum.
Aslinda hedef sadece karın kasi değil hocam soyle aciklayayim. Boy 1.78 oldugu icin kilomu 80den yukari cikarmak istemiyorum. O yuzden yag oranim %10 civarina geldiginde 74-75 kiloda olacagimi tahmin ediyorum. Bu asamaya geldikten sonra senin de onerdigin olaya giris yapcam. Su an zaten boyuma gore cok kilo ve yag fazlaligim var o yuzden dirty bulk bile yapmasam clean bulk da yapsam vucut kotü bir goruntu halini aliyor psikolojik olarak etkiliyor beni. Tesekkurler cevabin icin

Aslinda hedef sadece karın kasi değil hocam soyle aciklayayim. Boy 1.78 oldugu icin kilomu 80den yukari cikarmak istemiyorum. O yuzden yag oranim %10 civarina geldiginde 74-75 kiloda olacagimi tahmin ediyorum. Bu asamaya geldikten sonra senin de onerdigin olaya giris yapcam. Su an zaten boyuma gore cok kilo ve yag fazlaligim var o yuzden dirty bulk bile yapmasam clean bulk da yapsam vucut kotü bir goruntu halini aliyor psikolojik olarak etkiliyor beni. Tesekkurler cevabin icin

kas hacmin çok düşük . istediğin kadar yağ yak istediğin görüntüye sağlam bir hacmin olmadan muhtemelen ulaşamıcaksın. 90+ kilodaki kolay yağ yakamıcaksın daha zor olucak. az bir kas hacmin var yağ yakıcam diye muhtemelen ondan da kayıp yaşıcaksın...

Definasyona ayni şekilde devam ediyorum son halim fotografta arkadaşlar. Diyete iyice alistim ant. Snrasi biraz yorgunluk oluyor haliyle. Supplement de kullanamadigim icin dinlenmeyi fazla tutmak zorunda kaliyorum. Ilginc olan şu ki, hep okudugumuz ogrendigimiz "ayni anda yağ yakımı ve kas kazanimi olmaz" bilgisine guvenim sarsildi. Ozellikle gogus ve biceps kaslarimin asiri sekilde gelistiginj hem fotograflardan hem de agirliklardan anlayabiliyorum. Karin kaslarim da üst bolgeden cikmaya basladi yag oranimin azaldigini gorebiliyorum. Yan bölgeler de hizli sekilde gidiyor fakat alt gogus ve belimin arkasindaki yaglar genetik olarak inatci sanirim.

Eklentiler

• 20180112_221818.jpg
    20180112_221818.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 694
  • 20180110_195116.jpg
    20180110_195116.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 736
Back
Yukarı