kilo farkı iyide, kas az almışsın, geneli yağ gibi aldığın kiloların, beslenmeni bir gözden geçir derim
dedigi gibi pozisyondanda yanılıyo olabiliriz ama 7 kiloluk bir artış var kas olarak çok birşey eklenmiş gözükmüyor beslenmede hata yapmış olabilirmisin şeker tuz yağa dikkat edilmemiş gibi
Tabiki kilo almak kolay değil, ideal bir kiloya gelmişsin ama, dıştan bakınca hacim eksikliği görünüyor, olur öyle şeyler dostum bizde çok hata yaptık zamanında, 2.5 senedir spor yapıyorum bazıları 1 yılda benden çok iyide olabiliyor , ama ben göz alışkanlığına gözlemlerime göre o şekilde yorum yaptım, ne kadar erken eksikleri farkedersen o kadar çok iyi olur senin için, 1 aydır spor yapmıyorum hele ayağım kırıldı maçta diye 3 4 ay geriye gitmiş gibi hissediyorum bende, önerim ayda 2 kilo almaya bak ortalama, kardiyoda yap vücudun su tutmasın daha az yağlansın,
Siz kıllara takilmayin vücuda yorum yapınDostum yanlış anlama da alt tarafın neden kara kıl mı onlar eğer kıl ise gerçekten çok aşrı iğrenç duruyorlar onları kesmenizi tavsiye ederim vücut geliştirmeciler beden temizliğine de aşırı önem verirler görsellik açıısndan da bu çok önemli