• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylik, Takviyesiz

Tavsiyelerinizi , önerilerinizi bekliyorum.
Maddiyattan ötürü takviye kullanamadim, proteinli ne varsa yedim. Baklava için geçen ay saçma bi diyet yaptım, 1.5 cm ölçü kaybettim kollardan. Bu son halim toparlamaya calisiyorum.

Eklentiler

• PhotoGrid_1435246525113.jpg
    PhotoGrid_1435246525113.jpg
    412,5 KB · Görüntüleme: 695
cok kıloluyken başladıysan veyahut bir deri bi kemik başladıysan 7 ay için ıyı ama normal bi vucuttan başladıysan gelişim yok dıyebılırım

Kilo vermek in neler yaptınız ve nekadar sürede verdiniz yazarmısınız
Protein diyeti yaptım hocam. Sagliksizdi ama öyle yaşayamiyodum. 2 ay sabit beslenme programı;
Sabah : 1 yumurta,2 domates,1 dilim peynir,1 bardak sut , 1 dilim buğday ekmeği
Ara : diyet bisküvi
Öğlen : 2 yumurta ,1 dilim peynir , 1 domates , 3-4 nugget
Ara : diyet bisküvi
Akşam (8 den sonra yemek**) : et,tavuk,balık yaparsa annem , ekmeksiz doyana kadar yiyordum çünkü sabah öğlen çok az kalori aliyordum. Et,balık,tavuk yoksa sebze yemeği varsa onuda rahatlıkla yiyodum. Ama ekmeksizz. Sebze yemegide yoksa , et,tavuk,balikta yoksa öğle yemeğini tekrar ediyorum.Ekmeği tek sabah yiyodum. 1-2 saat sonrada bir iki meyve. Başka bişey yemiyodum. Yatmadan önce %80 acikicaksin . Aç karnına yat, psikolojik olarak zayıf hissediyorsun motivasyonun artıyor :D
(Hamur işini , şekeri , ekmeği kes. Antrenmanlarını aksatma, ister istemez kilo veriyosun.)

Back
Yukarı