72.2 Cm Biceps - Dünyanin En Büyük Bicepsi

72.2cm biseps dünyanin en büyük bisepi

283_1_1.jpg

283_2_1.jpg

283_3_1.jpg

283_4_1.jpg

283_5_1.jpg

283_6_1.jpg

283_7_1.jpg

283_8_1.jpg

JEAN bence sende synthol kullan. Baksana elemanlar kocaman olmuş, hem fazla bir yan etkiside yok. Bence sen bundan kullan...

Fazla bir yan etkisi yok canim. Sadece sunlar cikabilir oda ufak tefek seyler :D

1. Kalb krizi
2. Abzess
3. kas yirtilmasi
4. deride lekeler
5. her gün agrilar
6. gece yatarken huzursuzluk.

eh bu 6 seycik fazla dokunmaz insana degilmi. Yani yan etkiden saymayiz pek.

Bencede pek yan etkisi yokmuş 8) . Sen kullan bunu JEAN. Hem herşeyin bir bedeli vardır, eğer kas istiyosan elini taşın altına sokacan.... :lol:

bu 72.2 cm in acaba ne kadarı kas :?: :?: :?: :lol:

vücutu güzel olmasadi o güzel kiz bile gelmesti yanini

Hehe kardes, reklam ya o! Gercekten sen kac yasindasin ?

JEAN-CLAUDE-VAN-DAMME dedi:
selam

vücutu güzel olmasadi o güzel kiz bile gelmesti yanini

sen saglıga onem vermıosun sabır da yok sende sen kafanı tamamen olculere takmıssın greg valentino ve turevleri de aynen senin gibi bole olmak onlar ıcın de cok guzel aynen senın dusundugun gıbı
Ne yazik ki herkesin dedigini tekrarlıcam ;

SİLKİN VE KENDİNE GEL :!: :!: :!:

Bu kadar insan yanlıs konusuo olamaz degil mi :?: :?: :?:

Jean sen bakma onlara :D . Bence sende hiç vakit kaybetmeden Synthol yaptırmalısın. Yani bu foruma mesaj atıp vakit kaybet git ve yaptır, hepimiz senin arkandayız deilmi arkadaşlar?

Synthol zerkedilen kas deforme olarak zoraki buyutulmeye itildigi icin kas lifleri gorevlerini dogru yapamazlar. Bakin adamin kollarina yada gregin devamli ayni goruntu, kasini siksada bosda biraksa goruntu ayni. Kas normal seklinden cikip abuk sabuk bir sekil aldigi icin bu adamlarin kaldirabilecegi kilolar sizin dusundugunuzun aksine 10-15 kg yi gecemiyor. Greg bir yazisinda 10 kg dumbell ancak kullanabildigini soylemisti.
Boyle sacma sapan bir irilikte vucudum olacagina, 50kgluk zargana gibi bir adam olmayi tercih ederim dogrusu.

ARTO+Fatih Ürek ve Aydin da yakisikli degil ama yaninda mankenler kol geziyor.
Yada suratsiz bicimsiz gördügün erkeklerin yanlarindada TV de yada reklam formati altionda mankenler geziyor.

O adam kameramanlara poz veriyor ve yaninda bir bayanin olmasi elbette kesin. Ama git sor bakalim 100 tane california yada floridadaki bayanlara. Acaba kac tanesi bu adamla beraber yasamak ister yada evlenmek ister. 5 tane kizin cikmasi mümkün degildir. E tabi zengin ise onu hic araya katmiyorum o zaman baska art niyetle beraber olmak istegi yatar.

Yani jean claude seni biraz daha derin düsünmeye DAVET ediyorum.

eger hakikaten bu vücudlara kizlar daha cok bakip beraber olmak isteyseydi suna inanki bizim stüdyoda herkes ve tüm dünyada bircogu synthol kullanirdi. Normal 100 kiloluk sporculari bile kizlar begenmiyor. Begenenler kilolu kizlar. Cillop gibi dedigin kizlar ancak güzel görünümlü iyi formu yakalamis erkekleri begeniyorlar. Istersen denemesini yap.

valla resimler iğrenç hangi kız öyle biriyle beraber olmak ister bilemiyorum adam aynı mutant gibi duruyo :shock:

ya beyler neyi tartısıyosunuz... vucut dedidiğn iddeal olacak esstetık olcak simetrık olacak.
bende boyle diyorumn ama ,5 aydır simetrı sağlayamadım neyse. :x

Back
Yukarı