mrzess
Üye
Herkese merhaba.Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Aklımda vardı aslında hep böyle bir günlük açmak.Bugüne nasipmiş.Geçen senelerde aralıklı olarak body building ile uğraştım ama tamamen amatör olarak.Beslenme hakkında hiçbir bilgim yoktu.1 saat cardio yapar ardından 10 dilim pizza yerdim.Amacım sadece ter atmaktı.Forumu okudum bilgilendim ve böyle bir günlük açmaya karar verdim.
Öncelikle vücut ölçülerimden bahsedeyim ;
Boy:173-174
Kilo:72
Sağ kol:34
Sol kol:33
Kilom 75'ti 1 ay öncesine kadar.Beslenmeme dikkat ederek ve hafif cardio yaparak 72'ye düştüm.Amacım yağ yakarak daha fit bir vücuda sahip olabilmek.Yaklaşık 20gün sürecek bu yağ yakımı sürecini de sizlerle paylaşmak istedim.Boş vakit buldukça resimler eklemeye çalışacağım.Bu da beslenme programım ;
Sabah
4 yumurta beyazı+1 yumurta sarısı
Bir dilim taze kaşar
1 domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Öğle
200-300 g tavuk göğsü
50 gr yulaf ezmesi + 200 g light yoğurt
Antrenman (17.00-18.30)
Haftada 2 gün cardio
2 veya 3 gün ağırlık çalışması
Akşam (19.00)
100-150 g tavuk göğsü
50g yulaf ezmesi+200 g light yoğurt
Beslenme programım genel itibari ile bu şekilde.Antrenmanlardan önce 1000 mg L-carnitine kullanıyorum.Bazen ek olarak yediğim şeyler olabiliyor tabi ki.Ama genel olarak böyle.Her gün güncelleyeceğim ve resim ekleyeceğim.Sizler de nerede yanlışlarım varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bench_O
Öncelikle vücut ölçülerimden bahsedeyim ;
Boy:173-174
Kilo:72
Sağ kol:34
Sol kol:33
Kilom 75'ti 1 ay öncesine kadar.Beslenmeme dikkat ederek ve hafif cardio yaparak 72'ye düştüm.Amacım yağ yakarak daha fit bir vücuda sahip olabilmek.Yaklaşık 20gün sürecek bu yağ yakımı sürecini de sizlerle paylaşmak istedim.Boş vakit buldukça resimler eklemeye çalışacağım.Bu da beslenme programım ;
Sabah
4 yumurta beyazı+1 yumurta sarısı
Bir dilim taze kaşar
1 domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Öğle
200-300 g tavuk göğsü
50 gr yulaf ezmesi + 200 g light yoğurt
Antrenman (17.00-18.30)
Haftada 2 gün cardio
2 veya 3 gün ağırlık çalışması
Akşam (19.00)
100-150 g tavuk göğsü
50g yulaf ezmesi+200 g light yoğurt
Beslenme programım genel itibari ile bu şekilde.Antrenmanlardan önce 1000 mg L-carnitine kullanıyorum.Bazen ek olarak yediğim şeyler olabiliyor tabi ki.Ama genel olarak böyle.Her gün güncelleyeceğim ve resim ekleyeceğim.Sizler de nerede yanlışlarım varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bench_O