78 kilogram vücut ağırlığında +70 kg bench dips

Görüntü hoşuma gitmedi benim ama teşekkürler,kreatin kullanmaya başladım bu ayın sonunda 80-100 kg arası deneyeceğim,videoyu yıne paylasırım basarılı olursam ınsallah

Tekrar ve set sayısına göre mi yapıyosun yoksa Maximum sayı mı ?
Ben 2 set max. yapıyorum daha iyi verim için bildiğin bişeler varsa paylaş benimle:D

Ağırlıkla yapıyorsam bench dipsi,10 tekrara çıkmaya çalışıyorum.Agırlıgı arttırmak ıstıyorsan,guc ıdmanları yap.3 set maxımum 1-4 tekrar arası yapabılecegın agırlıklarla calıs,bır sure sonra o agırlıkları daha fazla tekrar yapabılecek kadar guclenıyorsun,tabıkı sadece ıdmanla degıl,duzenlı beslenme ve uyku en onemlısı

Tebrikler ama sen yinede bench dips te o kadar agirliga girme.ozellikle bel ve disklerinde kalici sakatliklara yol acabilecek bir hareket ki yuksek agirlik buna davet cikartiyor onun yerine kulede dips daha saglikli

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Sözüm sana değil yanlış anlama ama spor salonunda bugün dikkatimi çekti çoğu yeni başlayan sporcular daha antrenman yapalı 1 hafta olmazken ağır yükler ile fotoğraf çekinip yüksek kiloların altına giriyorlar ve ileriki yaşlarda belirli sakatlıklar hastalıklar meydana geliyor ne yazıkki.

15 ayın sonunda geldiğim nokta. | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Üye fotoğrafları bölümünde benim fotoğraflarım,incelersen zaten bu işi 20 aydır yaptığımı ve daha elime agırlık almadan 6 ay bodybuildingın teorısını kapmaya calıstıgımı anlarsın ama sana katılıyorum yenı baslayanların yuksek kılo denemelerı husran ve sakatlıkla bıtebılır[DOUBLEPOST=1386835331][/DOUBLEPOST]Deakmean kulede dipsi alt göğüs için bol bol yapıyorum ama dur şu videom vardı hatta onunda linkini atayım bu da kulede dips

Back
Yukarı