Herkese merhaba forumdaki ilk yazım tanışma faslı gibide olacak sanırım.Üni 3 teyim lise 2 den beri yılda aşağı yukarı 6-7 ay bb yapıp yapıp kestim hep araya bi şekilde boşluklar girmeyi başardı.Tahmin edersiniz ki bu aralar çok şey götürdü benden.Bu yıl tekrardan bu kez düzenli bi şekilde olmak üzere başladım. 2 aydır yapıyorum beslenmeye çok dikkat ediyorum, daha önceki yıllarımda hiç dikkat etmediğim için farkını şimdiden hissettiğimi söyleyebilirim.Sormak istediğim şey haftada 7 gün antreman yapıyorum 4 gün bb 1er gün arayla . o aralara cardio koydum ki vücut off günlerde alt karın kısmındaki yağları yakabilsin diye,ayva göbeğine sahibim yani üst karın göze ve ele gayet iyi geliyor ancak çalıştıkça malum sanki yağları aşşağı itiyor gibi ama eriyor tabi zamanla bu hissedilebilen birşey.şu an kilo almaya ve şişmeye yönelik çalışıyorum belki ağustos yada temmuz sonu 15-20 günlük bi diyetle hatları cıkarmaya calısıcam daha da net bi şekilde. boy 1 73 kilom 71 idi bikaç hafta önce. açıkçası fazlam yok çalışmaya gelişmeye çok müsait tabi.
Sorum aslında ; şişmeye yönelik çalışıyorken haftada geri kalan 3 gün cardio yapmak mantıklı ve yararlı olur mu ?Cardio hakkındaki yazılları elbette okudum ama bu biraz antremanımla olan kombinasyon oldugu için sormak zorunda kaldım.
Sorum aslında ; şişmeye yönelik çalışıyorken haftada geri kalan 3 gün cardio yapmak mantıklı ve yararlı olur mu ?Cardio hakkındaki yazılları elbette okudum ama bu biraz antremanımla olan kombinasyon oldugu için sormak zorunda kaldım.