• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8. Ay 25 Yaş 173 cm 77 kg

Merhabalar,
Spora yaklaşık 4 sene önce başladım. 2 yıllık düzensiz çalıştıktan sonra ara vermem gerekti. Son 8 aydır tekrar uğraşmaya başladım.
Gelişim olarak kendimi tabi ki yetersiz görüyorum. Şu aşamada kilo alıp kas kütlesini arttırmayı mı yoksa yağ yakmayı mı amaçlamalıyım?
Her türlü yorumunuza ve önerilerinize açığım. Antrenman olarak haftada 4 gün upper-lower split şeklinde çalışıyorum. İsteyen olursa programı detaylı yazabilirim.
IMAG1799.jpg IMAG1805.jpg IMAG1811.jpg IMAG1814.jpg IMAG1818.jpg IMAG1823.jpg

Daha fazla kütle istiyorsanız kilo alımı zaten şart, burada önemli olan kilo artışını mümkün olduğunca kas olarak sağlamanız, doğru antrenman şekli ile bu sağlanır ancak asıl düzene sokmanız ve ilerideki hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak olan etken beslenme, öncelikle bu konuda gerekli araştırmalarınızı yapın...

Bence yağ oranını 1 ay daha sıkı bi diyetle düşürüp sonra bulka başlayın, bulkun sonunda fazladan yağ uğraştırmasın.

Back
Yukarı