8 ay before-after

Merhaba arkadaslar ,
8 ay duzenli spor ve dogru beslenme ile 111kg den 80 kgye dustum. 2-3 aydir spora devam edemiyorum . Basladiktan sonra yeni before- after yapip yollayacagim.herkese iyi forumlar dilerim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 2.661
hocam önce güzel bir değişim olmuş tebrik ederim. vucudunda herhangi bir yerinde sarkma oldumu kilo verirken? olduysa nasıl toparladın sonuc güzel görünüyor devam ;)

Tebrikler hocam gelişim mükemmel lakin bir sorum olucak bel bölgesini ve yan yağları nasıl erittiniz ben bi türlü eritemiyorum

Gercecekten cok guzel bir degisim olmus tahminimce sarkman olmus ve toparlamissin olduysa nasil toparladigin hakkinda bilgi verirsen sevinirim yikilmak yok:)

hepinize tesekkur ederim.hicbir sekilde sarkmam olmadi duzenli kardiyo yaparak yavas yaavas verdigim icin diye dusunuyorum.yan yaglar ve bel bolgesini hergun kardiyo sonrasi calistim . kilo verirken bu sayede sikilasmis da oldum. baska sorusu olan varsa elimden geldigince yardim etmek isterim

çok iyi yaa senin gibi olabilmek benim hayalim şuan öyle çok fazla kas filan istemiyorum biraz pazu biraz göğüs ve ince bir bel abi helal olsun sana.senin gibi insanlar sayesinde bizde motive oluyoruz :) benim boy 1.70 kilom 85 bel bölgem ve kalçalar çok yağlı eskiye göre yani ben 12 versem bana yeter fazla birşey istemiyorum sen maşallah 30 kilo vermişsin azmin karşısında ben utandım kendi adıma.neyse bana gelelim tekrar normalde vücudum atletik görünürdü kilolu olsam bile ama şimdi biraz daha kilo aldım o yüzden kendime olan bütün güvenim gitti spor salonuna başladım işte normalde evde de çalışıyordum ama salon disiplini başka ve kendime haziran temmuz ayına kadar bir süre verdim.senden ricam yemek programını paylaşırsan ve bel bölgesi ve kalçaları eritirken neler hissettin paylaşırsan memnun olurum.birde ilk bir iki ay hızlı şekilde kilo veriyorsun ama daha sonra kilo verme duruyor bu sorunu daha çok kardiyo yaparakmı aştın bunuda yazarsan çok makbule geçer çok teşekkürler şimdiden.

Back
Yukarı