8. Ay Bitti - Resimli

8. Ay bitti, salon yüzü görmedim. Kullandığım ekipmanlar atlama ipi, direnç bandı, 1 çift dambıl. Beslenme haftada 1 gün cheat meal tarzı yapıyorum. Ama yediğim şeyler sağlıklıysa tıka basa doyana kadar yiyorum. Düzenli bir yeme programın yok günlük 80-90gr protein alıyorum.

Sizce eksiklerim neler? Ona göre çalışacağım herkese bol şans.

Eklentiler

• SI_20171230_163536.jpg
    SI_20171230_163536.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 1.039
284F11CD-1A16-4C15-97C9-102FFA4C6BCB.jpeg
Googfellas9’un da dediği gibi omuzlar diğer bölümlere göre arka planda kalmış gibi. Tavsiyem omuzlara odaklan. Estetik açıdan en etkileyici kaslardan olduğunu düşünüyorum. Kıyaslama yapabileceğin örnek bir plaj vücudunu ekliyorum mesaja.

salona gitmen yararına olur, sadece omuz değil her bölgede hacim eksiğin var. plaj vücudu gibi bir hedef olsa bile 50 60 kg ile olucak iş değil. tek + yağ oranının düşük olması oda gözünü yanıltabilir. bir salona yazılıp düzenli bir program ile her bölgeyi geliştir bence
Eki Görüntüle 48465 Googfellas9’un da dediği gibi omuzlar diğer bölümlere göre arka planda kalmış gibi. Tavsiyem omuzlara odaklan. Estetik açıdan en etkileyici kaslardan olduğunu düşünüyorum. Kıyaslama yapabileceğin örnek bir plaj vücudunu ekliyorum mesaja.
misal arkadaşın attığı fotoğraftaki eleman en az 80 kgdir. tahminen de en az 2 3 yılını düzenli sporla geçirmiştir

salona gitmen yararına olur, sadece omuz değil her bölgede hacim eksiğin var. plaj vücudu gibi bir hedef olsa bile 50 60 kg ile olucak iş değil. tek + yağ oranının düşük olması oda gözünü yanıltabilir. bir salona yazılıp düzenli bir program ile her bölgeyi geliştir bence

misal arkadaşın attığı fotoğraftaki eleman en az 80 kgdir. tahminen de en az 2 3 yılını düzenli sporla geçirmiştir

73kiloyum 50 60 değil

Back
Yukarı