• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 AY

8 ay içinde değişik programlar değişik beslenme alışkınlıkları ve sonuç iyi kötü yorumlarınızı alabilirim.

Eklentiler

• 2016-03-13_12.54.37.jpg
    2016-03-13_12.54.37.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 927
8ay önce bulktaymişsin gibi bi koku geldi burnuma :)

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulk değil de sporu bırakmıştım o zamanlar baya bir kilo almıştım :)[DOUBLEPOST=1458113305][/DOUBLEPOST]
Ama çok iyi çalışmış karın kasları özellikle vücut kaslarını iyi geliştirmişsin çok fit görünüyorsun formunu koru başarılar ;)
Formu korumadan ziyade daha da geliştirme taraftarıyım . Bu bide diyeti bozduğum dönemdeki karın kası daha önceden buna oranla daha güzeldi .
Bu arada motive edici yorum için teşekkürler :)

EyvAllah teşekkür ederim. Ancak bulkta falan değildim de sporu bırakmıştım. Tekrar başlangıç ile şu an ki süre arasındaki fark 8 ay :)

dostum tebrikler gayet fit bir vücut inşa etmişsin. karın egzersizlerin ve kardiyo programın hakkında bilgi verir misin

Ama çok iyi çalışmış karın kasları özellikle vücut kaslarını iyi geliştirmişsin çok fit görünüyorsun formunu koru başarılar ;)
sana bu konuda katılmıyorum badi kazım.arkadaşımızın kol kasları , göğüs kasları , bacak kasları hemen hemen her kası çok iyi gelişmiş ama vücut kasları zayıf kalmış.

bu arada kazım fotoğraftaki sen misin ? eğer sensen sana gençvefit'i öneriyorum bu sayede en hızlı şekilde kas şişirebilirsin. ( barfiks vs. şınav )

Back
Yukarı