lardion.RK
Üye
8 aydır fitnessa gidiyorum başlarken 58 civarında kilom vardı şuan 68 kiloyum ve 16 yaşındayım
bugün yeni 8.ayı bitirdim ve 9. aya geçtim inanırmısınız sadece 1 kilo almışım ölçülerde tık yok ayrıca 1 ay boyunca optimum whey ve gainer kullandım.
omuz :111
göğüs:94
kol:34
bel:83
bacak:56
diyetime çok önem veriyorum mesela günlük diyetim
sabah: 3 yumurta 3 dilim peynir 2 bardak süt yulaf ezmesi salata
ara öğün: genellikle yemiyorum ama yediğim zamanlar muz ve süt
öğle bir tabak et yemeği bir tabak sebze yemeği ve pilav vs. yoğurt salata yulaf peynir
akşam bir tabak pilav
akşamı geç olduğu için az yiyorum okulda olduğum için saat 4,5 gibi öğleyi akşamıda saat 9,10 civarı yiyorum günlük 8 saat uyuyorum
sigara vs hiçbiri yok günlük aktivitem orta ile az arasında geçiyor yağ oranımda %15 civarında
sizce bu kadar çabaya bu ölçüler az değilmi bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler.
bugün yeni 8.ayı bitirdim ve 9. aya geçtim inanırmısınız sadece 1 kilo almışım ölçülerde tık yok ayrıca 1 ay boyunca optimum whey ve gainer kullandım.
omuz :111
göğüs:94
kol:34
bel:83
bacak:56
diyetime çok önem veriyorum mesela günlük diyetim
sabah: 3 yumurta 3 dilim peynir 2 bardak süt yulaf ezmesi salata
ara öğün: genellikle yemiyorum ama yediğim zamanlar muz ve süt
öğle bir tabak et yemeği bir tabak sebze yemeği ve pilav vs. yoğurt salata yulaf peynir
akşam bir tabak pilav
akşamı geç olduğu için az yiyorum okulda olduğum için saat 4,5 gibi öğleyi akşamıda saat 9,10 civarı yiyorum günlük 8 saat uyuyorum
sigara vs hiçbiri yok günlük aktivitem orta ile az arasında geçiyor yağ oranımda %15 civarında
sizce bu kadar çabaya bu ölçüler az değilmi bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler.