• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 aylık bir çalışma

Merhaba arkadaşlar 1 ayı fitness 7 ayı vg olmak üzere 8 aydır bu işi yapıyorum.Bu spora başladığımda 83 kg idim 8 aylık dönemde 98 kilo çıktım.Boyum:1.83 kilo:98 ölçülerimi bilmiyorum hiç ölçülmedi yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• xx5.jpg
    xx5.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 688
  • xx2.jpg
    xx2.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 662
  • xx4.jpg
    xx4.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 628
  • xx1.jpg
    xx1.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 669
1.83 e 98 kilo olduğuna eminmisin ?

170 lik 59 luluğa çok yakınsın..

Gelişme hiç göremedim..

arkadasim gelisimin icin fazla yorum yapmak istemem ama gözüme carpan sanki gögüslerin kunduraci gögsü tabir edilen gögüs biciminde duruyo

boyum:1.83 kilom:98 isteyen inansın istemeyen inanmasın ama genelde arkadaşlarda inanmıyor 98 kilo olduğuma söylediğimde şaşırıyorlar...

Öncelikle yrumlar hırsını çalmasın.. Ama biryerlerde yanlıi yapıyor olmalısın çünkü 8 ayda az çok gelişmiş olman gerekirdi ama fazla kütle göremedim açıkçası..

Özel bir göğüs programı belirle ve çok sıkı göğüs çalış

arkadasim kunduraci gögsu iki gögsün birlestigi yerde ice dogru bi cökük oluyo bazilari rahatsiz edici derecede büyük oluyo ve bunlarida sadece operasyonla düzelttirebiliyosun .ve bu konu bodyforumtr sitesinde var ameliyatla ilgili bi videoda vardi sanirim ararsan rahatlikla bulabilirsin

kunduracı göğüs bilgi

soran arkadaş olmuş çok şınav çekmekle alakası yok bu göğüs doğuştan anatomiyle ilgili ameliyatla düzelttirebiliosun

ronaldo 88 8 aya göre geri kalmış bir vücut... bir tek omuzlarda gelişm var ama yılma ....forumu araştr yararlı bilgileri al ve uygula.. pişman olmiaksın...başarılar.

Ronaldo 88 .. Yeni bir programla yeniden asıl vg ye..
ben 184---82kg yum... senin 183-- 98 kg olman belden asagının cokkk kilolu olmasını gerektirir bence.belki tartı bozuktur.
kol-göğüs zayıf.
omuzlar İyi.. basarilar.

8 aylık bir calışma için hiç iyi değil bence düzenli olarak çalışmıyor olabilirmisin? Neyse yılmak yok çalışmaya devam :)

Back
Yukarı