• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 aylik gelişim

Önceki fotolarim pek yok
Göğüs 110
Kol 39
Boy 195
Kilo 95
Bel 90
bezusu3u.jpg
eva4ypas.jpg
agy3yqe7.jpg
ydugete6.jpg
ydu5apyb.jpg
azapugeg.jpg
deqasyvy.jpg

Buda 2 3 aylik olan fotom

7azy9ety.jpg
6uzynane.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi öncelikle tebrikler.. Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.93. Açıkçası boy olarak kendime bir örnek arıyordum ve bu konuyu açman isabet oldu. Bazı merak ettiklerim var. Bu sporu ne kadar zamandır yapıyorsun? Başlangıçtaki ölçülerin kaçtı(en azından tahminen)?

Kardeş başka bir spor geçmişin varmi ?, supplement kullabdinmi?ve beslenme programın nasildi? Biraz bilgilendirirmisin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi öncelikle tebrikler.. Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.93. Açıkçası boy olarak kendime bir örnek arıyordum ve bu konuyu açman isabet oldu. Bazı merak ettiklerim var. Bu sporu ne kadar zamandır yapıyorsun? Başlangıçtaki ölçülerin kaçtı(en azından tahminen)?

Kardeşim 78 kiloydum 33 santim kol vardi 99 göğüs vardi 8 aydir hayvan gibi yemek yiyorum tek kas grubu calisiyom günde ve az tekrar çok kilo yapiyorum kardio daha hic yapmadim bilek mide calf hic girmedim 6 sene basket gecmisim var

Kardeş başka bir spor geçmişin varmi ?, supplement kullabdinmi?ve beslenme programın nasildi? Biraz bilgilendirirmisin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim 6 sene basket oynadim 78 kiloydim ben hacme yönelik calisiyorum tek kas grubu ve az tekrar çok kilo yapiyorum 1 ay keratin kullandm 2 ay protein tozu kullandim besin programim ne bulursan ye :-) kahvaltıda 5 yumurta biraz peynir ekmekte yiyordum ben 1 ekmek günde 600 gram pilav 600 gram et 1 litre sut salata yulaf bunları spor öncesi sonrasi yay öyle düzenli besin programim yoktu yani

Bende şuanda 81-82 kilo falanım 32 kol 99 göğüs 119 omuz 85 bel 54 baldır 35 kalf hafif göbek var sıkıntı yapıyodum ama metabolizma hızlı çok yemeyi kestiğim anda kilo kaybediyorum. Haftaya salona başlayacağım tekrar daha önce 1.5 ay gittim gecen yaz. 2 aydır evde çalıştım. 3 ay kadar daha salona gitme planım var dediklerini uygulamaya çalışacağım. Zaten salon hocamız tecrübe abidesi tr 3.sü yanlış bişey yaptırmaz ondanda yardım alırım. Hedefim yaz sonuna kadar 6-7 kilo almak

Bende şuanda 81-82 kilo falanım 32 kol 99 göğüs 119 omuz 85 bel 54 baldır 35 kalf hafif göbek var sıkıntı yapıyodum ama metabolizma hızlı çok yemeyi kestiğim anda kilo kaybediyorum. Haftaya salona başlayacağım tekrar daha önce 1.5 ay gittim gecen yaz. 2 aydır evde çalıştım. 3 ay kadar daha salona gitme planım var dediklerini uygulamaya çalışacağım. Zaten salon hocamız tecrübe abidesi tr 3.sü yanlış bişey yaptırmaz ondanda yardım alırım. Hedefim yaz sonuna kadar 6-7 kilo almak

Valla kardeşim salonlara pek güvenme ne kadar az gelisirsen o kadar çok gidersin salona o kadar çok para alir adam 2 kas grubu bile girme bi günde kardeşim benimde omuzlar o kadar gibi biseydi simdi 132 filan

Mesajda konuşmuştuk buyrun güncel resimler
juzyze6u.jpg
esypu5a8.jpg
ilki sıkmış ikincisi salmış halim sizce ne yapmalıyım göbeklemi uğraşayım yoksa salona başlayıp üstemi yüklensem

Back
Yukarı