• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 Yıl

Estetik, genel beğeniye hitap eden güzel bir vücut.
Omuzlar geniş, en soldaki pozda omuz yapın aynı Kevin Levrone, Dennis Newman gibi adamları andırıyor, tabii onlar gibi kütle yok, ama görüntü itibarıyla en güzel omuz tipi bence.
Kalın, dolu bir vücudun yok, ama ince, geniş bir fiziğin var.
Karın kasları güzel, kollar dolu, biceps ve triceps çok orantılı görünüyor.
Göğüsler düz, gelişmiş değiller, şekli düzgün, kesik ama yan döndüğünde kaybolacak kadar düz oldukları görünüyor.
Pelvis denen kalça kemiğin normal genişlikte, yani dar değil, ama belin ince ve obliklerindeki kaslar belirgin olduğu için omuz bel orantısı çok güzel.
Kütle fazla değil, ama orantı güzel, göğüsler daha gelişkin olursa üst vücut gerçekten parmakla gösterilecek yapıda.
Bacaklar ince kalmış, çok ince değil ama bir hayli geliştirmen lazım, üst tarafla uyumlu olabilmesi için.
Hedeflerin ne kadar kalın ve dolu bir vücut?
Yoksa bu kütleyi korumak mı istiyorsun?
8 sene uzun bi süre bu süre zaafında hiç bıkmadan yaptıysan güzel bişey ama 8 sene boyumca evde yapmak zor bence ym center da yapsan daha güzel olurdu

apollo belki gym e gitse 2 sene sonra birkacakti nerden biliyorsun?sence bu vucut yeterli degil mi?

herkes mutasyon geçirmiş yaratık gibi kas yapmak zorunda değil. işte en ideal, süper vücut budur. estetik ve güç bir arada. bence kanat hiç çalışmasın sadece sırt çalışsın kanat ve trapezin fazlası estetiği bozuyor bana göre. onun dışında benim yapmak için çalıştığım vücudu yapmış kendisi emeğine sağlık tebrikler. : )

bicepslerin uzunluğu özenilesi orantıda..tebrikler..

apollo belki gym e gitse 2 sene sonra birkacakti nerden biliyorsun?sence bu vucut yeterli degil mi?

bu tepkilere alıştım artık saydam 8 yıl dediğim zaman 'aa 8 yılda bu kadar mı oldu az değilmi ' gibi tepkiler alıyorum herkes bi arnold bekliyor karşısında.nedense insanlarımızın vücut geliştirme sporundan beklentileri çk üst düzeyde 50 cm kolu olmayana sporcu gözüyle bakmıyolar.misal forumda birçok kişi ayaz ve pompforever hakkında fit ve abartısız sıfatını kullanıyor ama ikisinin de amatör sporcular olduğunu düşündüğümüz de ölçülerinin ideal ölçünün çok üstünde olduğunu söyleyebiliriz(en azından bana göre)

herkes mutasyon geçirmiş yaratık gibi kas yapmak zorunda değil. işte en ideal, süper vücut budur. estetik ve güç bir arada. bence kanat hiç çalışmasın sadece sırt çalışsın kanat ve trapezin fazlası estetiği bozuyor bana göre. onun dışında benim yapmak için çalıştığım vücudu yapmış kendisi emeğine sağlık tebrikler. : )

bicepslerin uzunluğu özenilesi orantıda..tebrikler..

teşekkür ederim serious sam ve diez
sam kanat ve trapez konusunda sana katılıyorum benim gibi gövdesi kısa olanlara kanat pek gitmiyo çok küt bir görüntü veriyo.trapez de çıplakken çok estetik duruyo fakat t shirtle omuzu çok düşük ve dar gösteriyo

baklava börek güzerl olmuş hocam Allah bizede nasip etsin böle mide görmeyti

Back
Yukarı