86'dan 74'e Hedef:68kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20.11.2011 deki kilo ve yağ oranım

Ağırlık: 77.7 kg
Yağ birikimi: 20 kg
Yağ oranı %25.8

03.12.2011

Ağırlık: 74kg
Yağ: 13.6 kg
Yağ oranı: %18.4

08.12.2011

Ağırlık: 71.1 kg
Yağ birikimi: 10.7 kg
Yağ oranı %15.1

17.12.2011
Ağırlık: 71.2 Kg
Yağ oranı: %13.7
Yağ birikimi: 9.7 kg

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. 0.1 kg almışım ama 1 kg da yağ eritmişim. 1.1 kg ne olarak aldım çok merak ediyorum. Hata falan olabilir mi ki?

Kaç gündür antreman yapamıyorum hastanedir tahlildir sınavdır derken. İnş cuma günü spora devam edebilirim.

Jinekomasti tahlilinin sonucunda ameliyata engel bir durum olmadığı ortaya çıktı. Ama triod hormonu salgısı düşükmüş(hipotiriod). Buda metabolizmanın çok yavaş çalışmasına sebep oluyormuş yani çok çabuk kilo almamın sebebi buymuş doktora göre. Ömür boyu kullanacağım bir hap yazdı. Onu da kullanacağız artık

Dün USPlabs OxyELITE Pro kullanmaya başladım. Dün 1 tane aldım ama spora gitmemiştim. Bugün 2 tane aldım. Pek bir faydası görmedim sanki. İnsanların abarttığı gibi aşırı terleme baş dönmesi el titremesi hiç bir olmadı. Sadece aç karna içtiğim için midem hafif yandı. 10 gün kullanabileceğim. Çünkü Ocağın 2sinde tahlilerim var ve 4 Ocakta Jinekomasti için ameliyat olacağım herhangi bir aksilik olmazsa.
Şu an ki hedefim 4 ocağa kadar 1 kilo daha vermek en azından :)

23.12.2011 Cuma

Beslenme Günlüğüm:

Kahvaltı: 50-75gram keten tohumlu müsli ve biraz yağsız süt
Öğle yemeği: okulda ne varsa yedim bugün 600-700 kaloridir en fazla
Akşam yemeği: Bezelyeli domatesli salçalı(Azıcık) 200g Hindi
Yatmadan önce: 50g lor peynir

Supplement Günlüğüm:

Sabah 1 adet USPlabs OxyELITE Pro
Antremandan önce 500mg C vitamini +USPlabs OxyELITE Pro
Anteramanda kardiyo sırasında 500 mg C vitamini+ B vitami + (BCAA+ L-glutamine)hediye gelmişti bi kullanımlık
Kardiyo ve antreman tamamen bitince Benexol B vitamini, 45g Optimum Whey ve 20gram Dekstroz+ 5g Creatin
Yatmadan önce Bemiks B vitamini 365mg Magnezyum ve 15mg Çinko

Antreman Günlüğüm:

Göğüs:

Incline Bench Press 6x8
Bench Press 6x7
Dumbbell Flyes 3x12
Butterfly (Pec Deck) 6x10 (Farklı açılarla)

Biceps:

Preacher Curls 3x8
Barbell Curl 4x10
Hammer Curls 4x10
Concentration Curls 3x10

30 Dk Kardiyo

Bugün omuz ve tricep çalıştım. Diyetimi yine korudum. Lakin USPlabs OxyELITE Pro hiç memnun değilim. L-carnitine kullandığımda antereman sırasında güzel terliyordum ve iyi güç veriyordu. USPlabs OxyELITE Pro kullandığımdan beri gücüm düştü ve 45dk kardiyo yapmama rağmen adam akıllı terlemedim!

azminiz taktir edilesi bir durum bu kadar kardiyo yapıp yeme icmeye dikkat edip güzel bir antreman programına sahipken bu kadar supplement almanıza gerek olmadığını düşünüyorum heleki istediğiniz kiloyuda vermişken

azminiz taktir edilesi bir durum bu kadar kardiyo yapıp yeme icmeye dikkat edip güzel bir antreman programına sahipken bu kadar supplement almanıza gerek olmadığını düşünüyorum heleki istediğiniz kiloyuda vermişken

Ben de biraz farklı bir duygu var. Supplementler beni spor yapmaya teşvik ediyor yani kullanmadığım zaman spor yapasım gelmiyor. Ki kullandıklarımdan sadece OXp ve Wheyi supplement olarak görüyorum. Diğerleri kesinlikle vucüdüm için gerekli olan şeyler :) Mesela

Magnezyum: Kramplarımı önlemek için kullanıyorum. Yoksa gece kramp girmesinden yoruldum
Çinko: Vucüdümda kesikler oluşuyor kilo verdikçe. Yeni kesiklerin oluşması engellemek için kullanıyorum.
C vitamini: Hastalanmak hiç istemiyorum. Her kış garanti 2-3 kere grip olurdum. Bu sene çok şükür daha olmadım.
Dekstroz: Zaten bildiğin şeker
B vitamini: Kan yapımı için gerek. Kan seviyem genelde düşüktür. Hatta bu aralar çok kan verdim elim falan uyuşuyor :S

Bugün omuz ve triceps çalıştım. Tricepslerimin canına okudum resmen :D Ardından da 30 dk hızlı tempo kardiyo yaptım
Diyetime hala devam ediyorum. Bel çevresinde göz görülür incelme oldu.

Bugün yine tartıldım ama canım baya sıkıldı :S 1 hafta 2.5 kilo almışım. Yağ oranım %22 ye çıkmış yani %9 artmış. Nasıl oluyor anlamıyorum diyetimi yapıyorum her gün sporumu kardiyomu düzgün yapıyorum. Niye böyle oldu anlamadım
Tartıya mı suçu atsam ki?

2.5 kilo bir anda nasıl alınır yahu birde bence çok aç bırakmayın vucudu marul salatası gibi salatalar hazırlayıp yiyin bir de haşlanmış tuzsuz yağsız tavuk göğsü baya bir tıkıyo yemek istediğimde zor bitiriyorum tabağımı :D

2.5 kilo bir anda nasıl alınır yahu birde bence çok aç bırakmayın vucudu marul salatası gibi salatalar hazırlayıp yiyin bir de haşlanmış tuzsuz yağsız tavuk göğsü baya bir tıkıyo yemek istediğimde zor bitiriyorum tabağımı :D

Vucüdümü aç bıraktığımı hiç düşünmüyorum :) Beslenmeme çok özen gösteriyorum :) Ayrıca belimde son bir hafta 1-2 cm de incelme oldu. O yağı nereye aldım. İlk tartıldığımda o kadar yağ yoktu ki

Vucüdümü aç bıraktığımı hiç düşünmüyorum :) Beslenmeme çok özen gösteriyorum :) Ayrıca belimde son bir hafta 1-2 cm de incelme oldu. O yağı nereye aldım. İlk tartıldığımda o kadar yağ yoktu ki

Tebrik ederim.
Güzel bir azim örneği...

Son zamanlarda kilo vermenin yavaşlaması normal.
çünkü bir taraftan yapılan sporla kaslarda, kemiklerde ve tendonlarda hacim artışı oluyor.. Bu bir taraftan kilo vermede yalancı bir zorlanma gibi görünür. Halbuki yağ miktarı daha fazla azalır.

Yazdığınız yağ miktarı makinanın otomatik göstergesidir.
Bu spor yapmayanlarda olan matematiksel bir oranı gösterir.
Spor yapanlarda yağ oranı daha da az olmalı.

• Like
Reactions: Azi
bu kadar çalışmaya birde düzgün beslendiğinizi söylüyorsunuz yağ oranının okadar cıkmaması lazım o tartılara hep güvenmemek gerek arkadasımda six pack yokken %10 yazan tartı six packler cıktığında ve beli bariz inceldiğinde 14% cıkmıştı siz kendi vucudunuzu daha ii bilirsiniz incelme varsa ve ii hissediosanız sorun yok demektir

Dün jinekomasti ameliyat oldum. Düne kadar diyetime dikkat ediyordum ama insan hastanede olunca pek diyet yapamıyor. Ama bu gün tekrar diyetime dikkat etmeye çalışacağım. Belli bir süre spor yapamayacak gibiiym. O süre içinde kilomu en azından korumak istiyorum :)

Geçmiş olsun şimdi nasıl hissediyorsun kendini

Geçmiş olsun şimdi nasıl hissediyorsun kendini

Sabah taburcu etti doktor. Direk okula gelip derslerime girdim. Acı ve ağrı çok fazla yok ama hareket özgürlüğünüz çok kısıtlı. Devinemiyorsunuz sağa sola elinizi uzatmak zor ama dimdik durunca bir şey yok thums:

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı