86'dan 74'e Hedef:68kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
32kg verip bel çevreniz 94cm çıkıyorsa durum vahim. Aç karna mide boşken ölçüyorsunuzdur heralde?
Clanın yağ yakımında çok büyük faydasını gördüm desem yalan olur ama şekere düşkün iseniz insülin direncini kırmada çok büyük fayda sağlıyor :)

boğazı tutmada sorunum yok. benim bel çevresi hakkında daha önce senle facebookta konuşmuştuk, korse filan hani...

CLA nın 12 haftalık kullanımlarda ortalama %4 yağ oranı düşürdüğü klinik olarak gözlemlenmiş... benim yağ oranım %13 dü 10kg filan yağım var. hani diyorum 400 gram yağ için alınır mı alınmaz mı :D bel çevresinde incelme yapacaksa alınır filan, her supplement almadan önceki beklenti ve heyecan var bilirsin sende, beklenti oluyor her ne kadar artık supplement cahili olmasakta insanız hayal kuruyoruz :D

insülin için chromium picolinate almayı düşünüyorum. şekerimde, insülinimde filan sorun yok gerçi ama

bu arada facebooktan çok buraya giriyosun :D denk gelmiyosun ki bi türlü 2 çift laf edelim, sohbetinden feyz alalım :D

Dostum slmlar, başlığını baştan sona okudum, benim boyum 1.70 kilom 68 ve yağ oranım %12, göbek ve göğüs bölgemde yağlanma var hatta doktor göğüs bölgemde pseudojinekomasti olduğunu söyledi, yani ameliyat şart ama çok küçük bir meme dokusu varmış geri kalanı yağ, sana sorum şu olacak, ameliyatını nasıl yaptırdın, lazerle mi yoksa klasik lipo mu ? Lazer için 5000 istedi özel bi doktor, devlet hastanesi ise 1500 falan klasik lipoyla. Şu an 1 aydır salona gidiyorum l-carnitine + whey kullanıyorum, 6 kg verdim %4 yağ gitti %3 kas geldi, amacım bir yandan yağ yakıp bir yandanda kas kaybetmeyip altyapı kurmak, haftanın 4 günü spor salonuna gidiyorum, antrenman 20dk cardio + 1 saat 15dk ağırlık + mide bölgesi günlerim ise göğüs+biceps+bacak ve kanat+omuz+triceps olarak ikiye ayrılmış şekilde, haftada 2 tekrar, fikirlerini almak istiyorum. Hydroxycut Hardcore Elite + Whey + BCAA + Glutamine + Creatine alıcam ameliyattan sonra. Ameliyat konusunda ise doktor çok deneyimli ama yine de kontur bozukluğu, deride sarkma falan olabilir dedi klasik lipoda genel olarak, düşüncelerini almak isterim.
deride sarkma mutlaka oluyor. şu an ben hala dolduramadım deriyi. vucüt sıcakken boşluk hissediliyor ama antreman yaparken falan göürüntü süper

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:31 ----------

boğazı tutmada sorunum yok. benim bel çevresi hakkında daha önce senle facebookta konuşmuştuk, korse filan hani...

CLA nın 12 haftalık kullanımlarda ortalama %4 yağ oranı düşürdüğü klinik olarak gözlemlenmiş... benim yağ oranım %13 dü 10kg filan yağım var. hani diyorum 400 gram yağ için alınır mı alınmaz mı :D bel çevresinde incelme yapacaksa alınır filan, her supplement almadan önceki beklenti ve heyecan var bilirsin sende, beklenti oluyor her ne kadar artık supplement cahili olmasakta insanız hayal kuruyoruz :D

insülin için chromium picolinate almayı düşünüyorum. şekerimde, insülinimde filan sorun yok gerçi ama

bu arada facebooktan çok buraya giriyosun :D denk gelmiyosun ki bi türlü 2 çift laf edelim, sohbetinden feyz alalım :D

gerek yok claya elite alabilirsin ama :)

arkadaşlar merhaba.. bende 1 haziran'dan itibaren yağ yakımına başladım.68 günde 90kg'dan 83 kg düştüm.. (aç karna 82kg) .. boyum 1.82.. hedefim 77kg. yağ yakımı icin takviye kullanmıyorum.sadece 1 fincan ant öncesi türk kahvesi tüketiyorum. ve antrenman sonrası protein shake alıyorum. Şunu sormak istiyorum L-Carnitine almam şart mı daha fazla yağ yakımı gerçekleştirmek icin ? yani gözle görülür fark yaratır mı l-carnitine. hepsiburada bir carnitine gördüm 1 tüpde 3000 mg var.. fiyatı 100 lira.. 3000 mg cok mu fazla günlük ? teşekkürler

arkadaşlar merhaba.. bende 1 haziran'dan itibaren yağ yakımına başladım.68 günde 90kg'dan 83 kg düştüm.. (aç karna 82kg) .. boyum 1.82.. hedefim 77kg. yağ yakımı icin takviye kullanmıyorum.sadece 1 fincan ant öncesi türk kahvesi tüketiyorum. ve antrenman sonrası protein shake alıyorum. Şunu sormak istiyorum L-Carnitine almam şart mı daha fazla yağ yakımı gerçekleştirmek icin ? yani gözle görülür fark yaratır mı l-carnitine. hepsiburada bir carnitine gördüm 1 tüpde 3000 mg var.. fiyatı 100 lira.. 3000 mg cok mu fazla günlük ? teşekkürler

Şart diye bir şey yok tercih meselesi biraz daha hızlı yağ yakmak istiyorsanız alabilirsiniz. 3000mg ideal zaten azını almak için bi sebep yok yani fazlası zarar değil

Yulaf ezmasi veya keten tohumu zayiflamay yariyormu?
Yulaf ezmesinin zayıflama ile alakası yok. Keten tohumuda lif fazla olduğu için sindirime yardımcı oluyor. Aktarlarda bulabilirsin

Ramazanda sanırım bi kaç kilo aldım. Eee ramazan olunca tatlılar falan eksik olmuyor ayrıca düzensiz bi beslenmeye doğru yol aldım. Kardiyoyu neredeyse tamamen bırakmıştım. Bayramın ilk günü itibariyle tekrar düzenli beslenme ile önce aldığım kiloları vermeyi hedefliyorum. Daha sonra popo ve kalça kısmındaki yağlardan kurtulmaya çalışacağım

Kardiyo programınızı yazar mısınız zahmet olmazsa?

30dk koşu. :)
Şimdi yeni bi kardiyo programı düzenliyorum. İnternetten videolar indiriyorum özellikle kalça ve popo çalıştıran hareketlerle kardiyo yapmayı planlıyorum

30dk koşu. :)
Şimdi yeni bi kardiyo programı düzenliyorum. İnternetten videolar indiriyorum özellikle kalça ve popo çalıştıran hareketlerle kardiyo yapmayı planlıyorum

Konuyu dağıtmış gibi olacağım ama,30 dk koşu fazla değil mi? Benim kondisyonum o kadar iyi değil 30 dk koşuya dayanmama imkan yok.Onun yerine 45 dk bisiklete binsem aynı faydayı görür müyüm?(Kalp atış hızımı bisiklete binmeden önce yaptığım basketbol güç artırıcı antrenmanları sayesinde 120 üstüne çıkartabiliyorum,sonra bisiklete geçiyorum).Ayrıca her gün 1 saat basketbolda kardiyo yerine geçer mi?Ramazandan sonra sabah aç karnına 45 dk bisiklet,akşama 1 saat basketbol(hızlı tempo) yapmayı planlıyorum.

Konuyu dağıtmış gibi olacağım ama,30 dk koşu fazla değil mi? Benim kondisyonum o kadar iyi değil 30 dk koşuya dayanmama imkan yok.Onun yerine 45 dk bisiklete binsem aynı faydayı görür müyüm?(Kalp atış hızımı bisiklete binmeden önce yaptığım basketbol güç artırıcı antrenmanları sayesinde 120 üstüne çıkartabiliyorum,sonra bisiklete geçiyorum).Ayrıca her gün 1 saat basketbolda kardiyo yerine geçer mi?Ramazandan sonra sabah aç karnına 45 dk bisiklet,akşama 1 saat basketbol(hızlı tempo) yapmayı planlıyorum.

Basketbol tabiki kardiyo yerine geçer. Ama bence en etkili kardiyo koşu. Koşu yapmak ile bisiklete binmek çok farklı. Yapabildiğiniz kadar koşun daha sonra hafif yürüyüp tekrar koşun. Yorulduğunuzda tamamen bisiklete geçin.

Aç karna koşu önermiyorum. Hafif bi kahvaltı yapın ama karbonhidrat olmasın kesinlikle. 1-2 saat sonra kardiyo yapın

ben 1 aylık sürede 80den 74,2 ye düştüm cardio olarak hersabah yüzüıyorm ve evde mekik çekıyorum, takee of + cla kombinesi yapıyorum takee of bitecek 1 haftaya falan açıkcası hiç memnun kalmadım, l carnite var elimde bide mlti perfect başka bi yağ yakıcı almalımıyım yoksa cla + carnite kombinesinemı başşlayım hedefım 65 kilo boy 1,71 falan ama işkembe göbegi duruyor 10 kilo versemde bu gögüsle göbek gitmıcek gibi geliyor bana

ben 1 aylık sürede 80den 74,2 ye düştüm cardio olarak hersabah yüzüıyorm ve evde mekik çekıyorum, takee of + cla kombinesi yapıyorum takee of bitecek 1 haftaya falan açıkcası hiç memnun kalmadım, l carnite var elimde bide mlti perfect başka bi yağ yakıcı almalımıyım yoksa cla + carnite kombinesinemı başşlayım hedefım 65 kilo boy 1,71 falan ama işkembe göbegi duruyor 10 kilo versemde bu gögüsle göbek gitmıcek gibi geliyor bana

Bence termojenik güzel bi yağ yakıcı alabilirsiniz.

Hydroxycut elite veya pro series
Lipo 6
Oxyelite
olabilir

ara vermelımıyım take of bittikten sonra?
yağ yakıcılar arasında 1 hafta ara vermek vücut için iyi olacaktır elbette.

Bugün uzun aradan sonra hafif hafif diyete girdim.

Sabah:
4 yumurta
peynir sucuk ve kahvaltılıklar
ikindi
200g tavuk
Akşam:
bol bol kırmızı et
pilav çorba
yeşillik

Akşam yemeğinden önce spora gittim. Göğüs biceps çalıştım. Şimdi de kardiyo yapacağım popoyu şekillendirmeye devam

yağ yakıcılar arasında 1 hafta ara vermek vücut için iyi olacaktır elbette.

Bugün uzun aradan sonra hafif hafif diyete girdim.

Sabah:
4 yumurta
peynir sucuk ve kahvaltılıklar
ikindi
200g tavuk
Akşam:
bol bol kırmızı et
pilav çorba
yeşillik

Akşam yemeğinden önce spora gittim. Göğüs biceps çalıştım. Şimdi de kardiyo yapacağım popoyu şekillendirmeye devam
senın diyet çok farklı sen benm hemn hemn 3 katım kalori alıyorsun gunde.d 4 yumurta fazla dilmi sucukta bide

Back
Yukarı