CaglarYildiz
Üye
geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin
geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin
Kaç kiloya düştünüz şu an ?
tam olarak iyileşmeden spora başlama iyice dinlen yediklerine dikkat et sonradan daha sıkıntılı olur hemen başlarsan son durum nedir
Pazartesi günü ameliyata girmiştim bugün tam 3. günü oluyor. Bandajlarımı çıkarttım. İyiki de çıkartmışım tüm acıyı o yapıyormuşkafa_ Karşılaştığım manzara beklediğimden kötüydü açıkçası. Doktor iz bırakmamak için dokuları almadı. Tüm erkeklerde meme dokusu var dedi o yüzden ameliyatta karar vereceğim alıp almaya dedi. Ama almamış a32Eskisinden çok çok çok daha iyi. Ama yine tatminsizlik var. Sanki sporcu göğsü gibi olacak falanŞöyle bir durumda var göğüs kaslarımı çok rahat bir şekilde görebiliyorum artık
Demekki boşu boşuna haftada 2 kere göğüs çalışmamışım.
Hoşnutsuzluğum sebebi şişkinlikler var bunlar meme dokusu mu yoksa ameliyat şişkinliği şimdilik bilemiyorum ama inş ameliyat şişkinliğidir. Aslında zamana bırakmak lazım 3 gün olmuş daha dikişler bile duruyor yorum yapmak zor. Pazartesi sabah doktorun yanına tekrar gideceğim kendisi bakınca sanırım söyler thums:
Atletin altına göğsümün şişkin olan yerine tomar tomar peçete koydum doktor söylemişti. Üzerine atleti giydim. Korseyide çok fena sıkıştırdım. Doktorun sıkıştırdığının kat kat fazlası oldu :evil:
o 1 kgyi kafana takma yağ olarak alamayacağın kesin 1 kg yağ 7.700 kaloridir ki bir haftada bu kadar yağ alman mümkün değil ödem falan olmuştur ameliyat sonrası durum bu iyileşmene bak sakın doktorunun dediğindende çıkma ameliyat bandajlarını alana kadar üzerinde dursun sporu hafif tempoda yaparsan sorun olmaz sanırım kolay gelsin çok geçmiş olsun
yağ yakım ürünü mü aldığın ürün?
resim koyucakmısınız öncesi sonrası diye dumbelllls