• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9,5 ay sonra...

omerbay

Üye
öncelikle herkese hayırlı çalışmalar... kendim beden eğitimi öğretmenliği 2, sınıf öğrencisiyim ve 9,5 aydır body bulding yapıyorum... ilk ve son çektiğim fotoğraflara eleştitir yaparsanız çok memnun olurum... bu arada bundan bir sene önce 20 kilo kadar kilo verdim biraz sarkıntı oldu yorum yaparken dikkate alırsanız iyi olur... suplement olarak şuanda ultimade nutration protein tozu kullanıyorum bide b vitamini... aldığım besinlere çok dikkat etmeye çalışıyorum günlük aldığım protein miktarı kilo başına 2,2-5 arası değişmekte protein tozunuda antreman sonrası kullanıyorum... son halimde ölçü alma imkanım olmadığı için ölçü yazmadım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
saygılarla...

Eklentiler

• Görüntü000.JPG
    Görüntü000.JPG
    39,2 KB · Görüntüleme: 810
  • Görüntü001.JPG
    Görüntü001.JPG
    72,3 KB · Görüntüleme: 741
  • Görüntü008.JPG
    Görüntü008.JPG
    58,6 KB · Görüntüleme: 818
  • Görüntü010.JPG
    Görüntü010.JPG
    56,8 KB · Görüntüleme: 648
  • aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    2 KB · Görüntüleme: 1.746
  • aaaaaa.jpg
    aaaaaa.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 1.691
  • aaaaaaa.jpg
    aaaaaaa.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.702
Günlük aldığın protein miktarı çok fazl****ilo*(1.6-2) arası olmalı alacağın protein miktarın.Bu sporda daha yeni sayılırsın o yüzden bence günlük protein miktarın kilo*1.6 yeterli olur.

arkadaşlar konudan uzaklaşıyorsunuz..lütfen foto yorumları için kullanınız başlığı..

abicim 9.5 ay diyorsun
ben dokuz bucuk ayda bomba gibi yaparim bu vucudu.
ne bu boyle yuklen biraz vucuda zorla kaslar gerilsin yorulsun oyle.
birde protein kullaniyormussun.
sana onerim uzun setler yani
mekik 2* 20 ise 2* 40 yap bu vucuda gore kaslarini yor yoksa sekil almaz hatlar belli olmaz

9.5 ayda birde protein tozu kullanıyormuşsun, beden eğitimi okuyorsun sürekli spor yapıyorsun ve vücut çalışıyorsun. Nasıl olurda bu kadar zayıf kalmış kasların. gerçekten resimden çıkartılan sonuç hiç yüklenmemişsin.

Back
Yukarı