9 aydaki değişememe

Arkadaşlar yeni katıldım foruma hangi başlık altında konu açacağımı bimiyorum kusura bakmayın. Ben 9 aydır haftada 3 gün olmak üzere spora gidiyorum hiç bi takviye almadım. Göğüs ve omuz bölgesinde değişim var ama 9 aya göre çok az diyolar bencede çok az. bazılarına bakıyorum 3-4 ayda bomba vücutlar yapıyolar ama ben 9 ayda bişey yapamadım. hele kol kısmında çok sıkıntım var en çok bu yüzden yardım istiyorum. 9 ayda 2 cm artış var ve baya koyuyo bu değişememe. Sizce bunun sebepleri nedir neler yapmam gerekir kol kısmını şişirmek istiyorum. YarDımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

Kardşe bende de oldu o öncelikle haftada üç gün nedir? dört yap onu her ay değiştir programı beslenmene de dikkat et ve supplement al.

Boy ve kilon nedir onuda söyleseydin keşke. Şuan bende spora başlayalı 1 hafta oldu. Ne kadar doğru/yanlış bilmiyorum ama 2 gün ağır spor 1 gün off şeklinde idman yapıyorum. İlk 1 ay bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Supplementi bu benim görüşüm, kullanmıyorsan eğer kullanmanın tam vakti senin için tabii onlardanda mucizevi şeyler beklememek lazım. Düzenli beslenmedikten sonra full takviye kullansan birşey kazanamazsın. %70 beslenme %25 spor %5 supp. gerisi boş.

Arkadaşlar yeni katıldım foruma hangi başlık altında konu açacağımı bimiyorum kusura bakmayın. Ben 9 aydır haftada 3 gün olmak üzere spora gidiyorum hiç bi takviye almadım. Göğüs ve omuz bölgesinde değişim var ama 9 aya göre çok az diyolar bencede çok az. bazılarına bakıyorum 3-4 ayda bomba vücutlar yapıyolar ama ben 9 ayda bişey yapamadım. hele kol kısmında çok sıkıntım var en çok bu yüzden yardım istiyorum. 9 ayda 2 cm artış var ve baya koyuyo bu değişememe. Sizce bunun sebepleri nedir neler yapmam gerekir kol kısmını şişirmek istiyorum. YarDımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
Kaç kilosun, boyun kaç, başladığında kaç kiloydun, bu 9 ayda yağ mı yaktın bulka mı girdin, antrenman programların nasıldı? Bench press, squat, deadliftte kaç kilo kaç tekrar çalışıyorsun?

gelişim sadece antrenmandan ibaret değildir kardeş %70 i beslenmedir ya antrenmanın hakkını tam vermiyorsun ya da beslenmeyi eksik yapıyorsun beslenme düzenini ve antrenman programını yazarsan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler

Back
Yukarı