• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Aylık Dönemde Ama Olmadı...

rmznx

Üye
Üstatlar iyi akşamlar.
Yaşım 25 Kilom 70 Boy:1.72 Kartaldan Selamlar Herkese.
Kısaca anlatmak istiyorum kendimi mart ayı gibi evde dambıllar ile çalışmaya başladım temmuz ayı gibi spor salonuna yazıldım.Aşağıda belirttiğim resimler farklı aylara ait kesitler,bu spora gönül vermiş üstatlarıma sormak istediğim şu yardımcı olursanız inanın çok mutlu olucam.
Duruş bozukluğum var bariz ortada demekki ağırlık kaldırmakla bu iş düzelmiyor düzelir dedim ama duruş bozukluğum düzelmemiş resimlerde bariz açık
2-Duruş bozukluğumda hangi postür bozukluğu var bu konuda ne yapabilirim. yani istediğim kadar üçğen fit vucut olsun ama duruş bozukluğun varsa ne anlamı var öyle değilmi dostlar.Birde spor salonunda bulunan hocam sende bir duruş bozukluğu yok dedi şimdi düşündüm de sanırım dikkatli bakmadı.
3-Protein karbonhidrat kullanmadım.Şayet tavsiyeniz nedir bu konuda hardline 3matrix tavsiye edenler oldu çevremde ama benim asıl olayım bir yandan kilo almak spora başlamadan kilom bu arada 67 idi.
4- yorumlarınız,tavsiye ve telkinleriniz için şimdiden Teşekkürler. !
Temmuz Ayı 2016
Er8vqn.jpg

Eylül Ayına ait 2016
pXzrmz.jpg

Aralık Ayı

Buda duruş bozukluğum olduğuna dair

Son düzenleme:
O kadar kotu gorunmuyor, oyle bi anlatmissinki gorende skolyozun falan var sanir :) duzenli yuzme imkanin varsa kesinlikle cok yararini gorursun.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

postürün kötü sayılmaz , hafif kifoz var ve beraberinde de hafif forward head var. sırtını geliştirmeye bak , prone cobra tarzı mobilite egzersizleri yapabilirsin.
yorumunuz için saol üstat sanırım benim biraz duruş bozukluğu ile ilgili egzersizler yapmam gerekiyor. çok saol ilgin için teşekkürler

O kadar kotu gorunmuyor, oyle bi anlatmissinki gorende skolyozun falan var sanir :) duzenli yuzme imkanin varsa kesinlikle cok yararini gorursun.

yüzme imkanım yok üstat anca yazdan yaza spor salonunda yapabileceğim egzersizler konusunda tavsiyen varsa sevinirim ayrıca suplement almam gerekiyormu tavsiyen varmıdır bu konuda.teşekkürler

postürün kötü sayılmaz , hafif kifoz var ve beraberinde de hafif forward head var. sırtını geliştirmeye bak , prone cobra tarzı mobilite egzersizleri yapabilirsin.
yorumunuz için saol üstat sanırım benim biraz duruş bozukluğu ile ilgili egzersizler yapmam gerekiyor. çok saol ilgin için teşekkürler

yüzme imkanım yok üstat anca yazdan yaza denize gidebiliyorum. spor salonunda yapabileceğim egzersizler konusunda tavsiyen varsa sevinirim ayrıca suplement almam gerekiyormu tavsiyen varmıdır bu konuda.teşekkürler

Son düzenleme:

yüzme imkanım yok üstat anca yazdan yaza spor salonunda yapabileceğim egzersizler konusunda tavsiyen varsa sevinirim ayrıca suplement almam gerekiyormu tavsiyen varmıdır bu konuda.teşekkürler
Ben acikcasi para tuzagi olarak goruyorum supplementleri.Bu isi hayat boyu yapmak isteyen biri beslenme programini duzenleyerek istedigi forma ulasabilir bence.Maliyeti onbes yirmi lira bile olmayan tozlari yuz ikiyuz liraya satan firmalarada karsiyim.Egzersiz olarak beli guclendirme amaci ile dead lifti kesinlikle oneririm.

Exdream üstat teşekkürler dead lift icin erken değil demi ?? Başka yorum ve tavsiyede bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim iyi akşamlar

Hocam ben beğendim vücudunu aklına geldikçe dik durmaya çalış bende kendimden biraz şüpheleniyorum ama günün 10 saati oturmak zorunda kalınca kaçınılmaz oluyor ☺ onun dışında postür bozukluğu için bazı bedensel idmanlar var birazcık internete göz gezdirirsen bulabilirsin ☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı