BandıraBandıra
Üye
merhaba arkadaşlar ben VG'de 9. günümdeyim. 6 Temmuz'da başladım. Sadece Çarşamba günleri dinleniyorum; geri kalan günler tam çalışma... BU PROGRAM'ı uyguluyorum sırt hariç evde barfiks çekebileceğim bi yer yok... her hareketi 4x8 yapıyorum 4kg dumbell ile...
Şimdi ben gelişme olduğunu nasıl anlayacam yani VG'nin etkilerini göstermeye başladığını nasıl hissedebilirim? Bazen VG antremanında sonra sanki o bölgedeki kaslarım hiç çalışmamış gibi hissediyorum bunun nedeni antremanın etkisini göstermediği olabilir mi? Son olarak 1 ayda omuz ve kollarda sonuç alan arkadaşları görüyorum. Benim çalışmamda gayet azimli gidiyor ben de böyle sonuçlar alabilir miyim?
Konum belki silinecektir ama yine de teşekkür ediyorum. thums:
Şimdi ben gelişme olduğunu nasıl anlayacam yani VG'nin etkilerini göstermeye başladığını nasıl hissedebilirim? Bazen VG antremanında sonra sanki o bölgedeki kaslarım hiç çalışmamış gibi hissediyorum bunun nedeni antremanın etkisini göstermediği olabilir mi? Son olarak 1 ayda omuz ve kollarda sonuç alan arkadaşları görüyorum. Benim çalışmamda gayet azimli gidiyor ben de böyle sonuçlar alabilir miyim?
Konum belki silinecektir ama yine de teşekkür ediyorum. thums: