90 kilodan 75 kiloya düşüş

başarılımı?

• evet

Votes: 22 75,9%
  • hayır

Votes: 7 24,1%

• Total voters
    29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arda67

Üye
merhabalar zonguldaktan ismim arda temmuz 3 te diete başlamış olup ağustos 15 te salona kaydımı yaptırdım. 90 kilodan şuanki kilom 75 olup zaman içersinde gene fotoğraflarımı yükleyeceğim.

boy:1,75
kilo:75
1.JPG
2.JPG
3.JPG
IMG_1696.JPG
IMG_1697.JPG
IMG_1698.JPG
IMG_1699.JPG

zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

arda kardeşim vücut yapın çok iyi ve simetrik bir yapın var çok iyi de kilo vermişsin şimdi kas yapma zamanı seninde söylediğin gibi zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır başarılarr :)

kardeşim iyi bir gelişme kaydetmişsin çok süper aynen devam diyorum :) ama fotoğrafları düz koyaydın bide yıldızlı pekiyiydi ama olsun o kadar :)

çok teşekkür ederim bozuk bir hayattan yani dibe vurmuşken çıktım su yüzüne devamıda gelecek bu arada çok uğraştım düz koyamadım resimleri:)

Valla biz üç beş kilo veremezken.. helal olsun :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı