• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

96 dan kilodan 66 kiloya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esen32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esen32

Yeni Üye
Arkadaslar ben 2008 ayında 96 kiloydum zayıflama öyküm ise beyendiğim kıza teklif yollayıp beni süzdükten sonra red etmesi ile başladı o sene okula başladıktan sonra gidip bir spor salonuna yazıldım hocamın talimatlarına uyup defarmasyonu sıkı tuttum 2009 temmuz ayına geldiğimde sonuca bende inanamadım

Son düzenleme:
Arkadaslar ben 2008 ayında 96 kiloydum zayıflama öyküm ise beyendiğim kıza teklif yollayıp beni süzdükten sonra red etmesi ile başladı o sene okula başladıktan sonra gidip bir spor salonuna yazıldım hocamın talimatlarına uyup defarmasyonu sıkı tuttum 2009 temmuz ayına geldiğimde sonuca bende inanamadım

Eklentiler

• 21.07.2008 izni (158) - Kopya.jpg
    21.07.2008 izni (158) - Kopya.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 1.229
  • 20964_271937473583_553738583_3270671_5687454_n.jpg
    20964_271937473583_553738583_3270671_5687454_n.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 1.245
Üstümü Çıkarmaya çekiniyordum çünkü vücudum sarkık oldugundan dolayı utanmaya başlamıştım hatta antalyaya gittim akrabamı ziyarete utancımdan denize gitmedim vücudumdan dolayı

esen32 utanıcak bişey yok burada jinekomasti olan arkadaşlarmız bile fotolarını paylaştı burada kimse sennle dalga geçmez çözüm üretir sadece sarkıklar zamanla toparlar

dostum eski şişmanken vücud fotolarım yok ama şuan ki zayıf fotolarımın vücud resmini atıcam en yakın zamanda görüşlerinizi isteyecem çünkü vücudum sarktı body yapmayada korkuyorum kilo alırım diye fotoları atıcam ama en yakın zamanda

dostum eski şişmanken vücud fotolarım yok ama şuan ki zayıf fotolarımın vücud resmini atıcam en yakın zamanda görüşlerinizi isteyecem çünkü vücudum sarktı body yapmayada korkuyorum kilo alırım diye fotoları atıcam ama en yakın zamanda

Korkmana gerek yok dostum. Bodybuilding istersen seni kilo aldırmadan yani yağlanmadanda geliştirir.

Spor yapman şart. Body olmasada kondüsyon gerektiren egzersizlerle uğraş.

bodynin amaci cok sıkı beslenip hacim yapmak.

Fitness amaci ise, daha çok kondüsyon ve vücut yağından kurtulmak.

Fitness senin için ideal gözüküyor.

fitness yapıyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum bilinçli yönlendiren suan yok ama elimden geldiğince yardım alıyorum internetden takip ediyorum seneye inş daha iyi bir yerde daha iyi bir salonda calışırım

çok iyi dostum darısı başıma bende 1.5 ayda 92 den 82 e düştüm dahada vericem inşallah umarım hep böle gidersin sende.

inş dostum yediğine içtiğine dikkat et sporunu yap kendiliğinden gelir gerisi

eyw dostum daha üst kısmı çekip atacam onları attıktan sonra daha iyi şekilde inceleyebirsiniz vg yede başladım amino asit kullanıyorum

Back
Yukarı