96 kg dan 68 kg a vücut geliştirme yeni klip

Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum çok iyi,müthiş bir azim göstermişsin böyle devam edersen çok daha iyi olacağına inanıyorum..

ben bayıldım bu videoya gerçekten..kendimden geçmişim..o adam nasıl böyle bir antreman yapabilir diye düşünüyorum bir yandan ...
herşey iyi güzel ama neden bu kadar zayıfladığını sorabilir miyim oğuzhan abi?

Tebrik ederim gerçekten başarılı olmuşsun. Merak ettiğim en son haline ne kadar sürede geldin ve beslenmende keskin kararların var mıydı, nelerdi? Çünkü videoyu izlerken çok sıkı çalışmayla bu hale geldiğin fakat beslenmene çok dikkat etmediğin intibası oluştu kafamda .

abi youtube açılmıyor bende proxy fln denedim ama sayfa görüntülenmiyor alternatif bir link var mı

ben bayıldım bu videoya gerçekten..kendimden geçmişim..o adam nasıl böyle bir antreman yapabilir diye düşünüyorum bir yandan ...
herşey iyi güzel ama neden bu kadar zayıfladığını sorabilir miyim oğuzhan abi?
yaglardan kurtuldum işte

arkadaşlar videom 6 ay yanlış duymadınız beslenmeme gelince yağ ekmek ve şeker bunları tamemen kıstım........ şu an şeker hiç kullanmıyorum...... alternatif link ekleyecegim tamam

videoyu hotfile ye ekledim indirebilir izleyemeyen arkadaşlar

http://hotfile.com/dl/67950908/f3ce...me_ve_kondisyon_96_kilodan_68_kiloya.wmv.html

Gayet başarılı bana göre...

Başarilarinin devamini dileri. Tebrikler.

Tebrik ederim beslenmeniz ve haftada kaç gün antrenman yaptığınız hakkında bilgi verirmisiniz. Supplement vs kullandınızmı?

Ağırlık antremanını değil de kardiyo ve beslenmeyi merak ediorum 96 dan 68 e neredeyse 30 kilo eder ki bu da her ay düzenli 5 kilo vermek demek.

Gerçekten tebrikler

Tebrikler 6 ayda inanılmaz derecede degısmıssın , beslenmen ve idmanların hakkında detaylı bılgı verebılırmısın

Back
Yukarı