96 kg dan 68 kg a vücut geliştirme yeni klip

arkadaslar benim sporum bilinçsiz olmuş biraz diyet olarak ekmek azaltıldı yağ azaltıldı şekerli ürünler ve şeker hiç kullanılmadı ve günde 4 saat cardio ve 2 saat body yaptım ki bu vücuda zararlı imiş sonradan öğrendim şimdi düzenli yapmaya çalısıyorum mesele beslenme ve düzenli çalışma vede sabırrr

arkadaslar benim sporum bilinçsiz olmuş biraz diyet olarak ekmek azaltıldı yağ azaltıldı şekerli ürünler ve şeker hiç kullanılmadı ve günde 4 saat cardio ve 2 saat body yaptım ki bu vücuda zararlı imiş sonradan öğrendim şimdi düzenli yapmaya çalısıyorum mesele beslenme ve düzenli çalışma vede sabırrr

Bilinçsiz yaptığının göstergesi bu olmuş galiba. O zamanlarda başka bir işin veya uğraşın yoktu galiba bench_O

Sizi başarınızdan dolayı tebrik eden tüm arkadaşlara katılıyorum gerçekten azimli olunduğunda neler başarılabileceğinbe dair güzel bir örnek olmuşsunuz daha iyi bir vücuda kavuşmak isteyen arkadaşlara ilham kaynağı olacağınızdan şüphem yok doğrusu fakat merak ettiğim iki konu var cevaplarsanız çok sevinirim

1) supplement kullandınız mı?
2) karın bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için nasıl bir çalışma yaptınız?

şimdiden çok teşekkür ediyorum ve inanıyorum ki çok daha iyi bir vücuda sahip olma kapasitesine sahipsiniz.

Hocam söyleyecek söz yok valla.Tebrikler diyorum başka birşey diyemiyorum.

Mümkünse body programınızı ve kardio programınızı yazabilirmisiniz.

ipi güzel atlıyorsun, başka sporla da uğraştın mı (boks,güreş vs.) yoksa kendi gayretinle mi öğrendin? tebrikler...

bir de müzik hoşuma gitti kimin acaba?

Tebrikler.
Benim merak ettiğim konu başka, kıllara nasıl bir çözüm buldun acaba?
Makineyle mi alıyorsun? Jiletle mi? Başka birşey mi?

Tebrikler.
Benim merak ettiğim konu başka, kıllara nasıl bir çözüm buldun acaba?
Makineyle mi alıyorsun? Jiletle mi? Başka birşey mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:14 ----------

arkadaşlar supplement kullanmadım .
diyet olarak şekeri ekmegi yağı kestim sadece bu.
kıllara gelince ağda yaptım.
body programı yapmadım kafama göre yaptım.
cardioda aynı

yani arkadaşlar aslında benim maceram sadece azimdi şimdi bu işi gerçek manada ögrenmek istiyorum.

benim isteklerim
artık supplementler hakkında bilgili olmak istiyorum.
kılları lazer epilasyon yapmak istiyorum.
diyetide hayatımın her zamanın da uygulamak istiyorum .
ama bunları daha bir araya getiremedim türkiyenin zor şartları ne yapalım.

Son düzenleme:
Back
Yukarı