• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

96 Kilodan 86 Kiloya Sıra Vücudu Şekillendirmekte !

CeidoX

Üye
Merhaba Abilerim Ablalarım Forumda Okuduğum Çeşitli Yollarla Ve Fitness Salonuna Giderek Verdiğim 10 Kilonun Sonuçunda Vücudumu Artık Şekile Sokmak İstiyorum BOY : 188 Kilo : 86 Yaş : 17 İstediğim Vücut Fotoğrafı EN ALTTADIR Ne Kadar Sürede Yaparım Bilgilendirebilirmisiniz Fitness a haftada 6 gün gideceğim. Bu Arada Kollar Bisiklet Sürerken Yanmış Amele Yanığı Kusura Bakmayın :D :D

Buyrun Fotoğraflar :

v5fwqv.jpg

2cet2kh.jpg

2i6j781.jpg

İSTEDİĞİM VÜCUT :

Kardeşim sağlam bir hoca eşliğine ve iyi bir hoca ile birlikte 1 yılda o hale gelirsin diye ümit ediyorum.

Sana tavsiye Bol bol barfiks
Pull over ve Omuz çalış böylece omuzların genişler ve göğüs kafesin açılır yaşın buna müsait. Bu hareketleri Google da aratarak bulabilirsin.

Ayrıca mekik yapmayı sakın ihmal etme

Şimdiden başarılar.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin :)

Kemik Yapım Uygun Değilse Ne Kadar Sürede Olur ?

Hayırlısı Olsun Kuzen Görücez Bakalım :)

Brat pit i görünce şaşırdım biraz :D nerden baksan 1 buçuk 2 yılın var.Haftada 6 gün iyi bir süre.Ama antreman aralarında çok iyi dinlenmen lazım.Akşamları erken yat.

Bakalım Calışmaya Devam Zaten Cardio + BB Yapıyorum

Back
Yukarı