___Karbonhidrat Tozu Karşılaştırması___

merhaba arkadaşlar fitness a başayalı 2 ay oldu yeni programa geçtim bölgesel çalışıyorum
kilom az oldugu için hocalarım karbonhidrat al dediler sizce hangisini almalıyım
boy:1.83
kilo:70
http://imgim.com/toplam.jpg

Eklentiler

• toplam.jpg
    toplam.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 691
Amacın kilo almaksa eğer o gainere vereceğin para ile pilav, yulaf ve makarnaya abanırsın, ganierden alacağın kalori ve karbonhidrattan çok daha fazlasını alırsın. Bu alacağın ürünleride hakkıyla kullanırsan 1 haftada bitecektir. İlla gainer alacağım diye kafaya taktıysan fiyat pefrormans olarak Super Mass Gainer öneririm. Günde 2 ölçek kullanırsan 2 hafta yetmesi lazım. Kilo almak istiyorsan yarım litre tam yağlı sütle tüket bir ölçeği. Ben bu ürünü daha önce kullandım, kilo aldım. Lakin ona vereceğin para ile dediğim şeylere yönelirsen alacağın kilonun çok daha fazlasını alırsın.

hocam ben göbek yapmadan kilo almak istiyorum
birde zaten yeterince pilav tavuk yiyiyorum suanlık isteğin süreci hızlandırmak biran önce 8-9 kilo alıp protein desteğine geçmek
makarna ile kilo almayı beklersem süre cok uzayacak

Amacın kilo almaksa eğer o gainere vereceğin para ile pilav, yulaf ve makarnaya abanırsın, ganierden alacağın kalori ve karbonhidrattan çok daha fazlasını alırsın. Bu alacağın ürünleride hakkıyla kullanırsan 1 haftada bitecektir. İlla gainer alacağım diye kafaya taktıysan fiyat pefrormans olarak Super Mass Gainer öneririm. Günde 2 ölçek kullanırsan 2 hafta yetmesi lazım. Kilo almak istiyorsan yarım litre tam yağlı sütle tüket bir ölçeği. Ben bu ürünü daha önce kullandım, kilo aldım. Lakin ona vereceğin para ile dediğim şeylere yönelirsen alacağın kilonun çok daha fazlasını alırsın.
ya bunlar bos vaat ler herkez biliyor artik boyle oldugunu...
kreatine alacaginada 3 kg et alalim gunluk :D

ya bunlar bos vaat ler herkez biliyor artik boyle oldugunu...
kreatine alacaginada 3 kg et alalim gunluk :D

Forumda acayip acayip şeyler söyleyip milletin kafasını bulandırmaktan bıkmadın mı? Neresi boş vaat bunun? Sana göre iğneyi vuran şişiyor, supplement kullanan canavar oluyor. Nasıl bir kafa yapısıdır bu? Bir kişi gaineri hacimlenmek için, kalori almak için alır. Gainerin için de ne var zannediyorsun? Sen aldığın gainerden daha fazla karbonhidrat tüketirsen daha çok kilo alırsın. Çünkü 180 liraya alacağın gıdadaki karbonhidrat, 180 liralık gainerdeki karbonhidrattan kat ve kat fazladır.

Forumda acayip acayip şeyler söyleyip milletin kafasını bulandırmaktan bıkmadın mı? Neresi boş vaat bunun? Sana göre iğneyi vuran şişiyor, supplement kullanan canavar oluyor. Nasıl bir kafa yapısıdır bu? Bir kişi gaineri hacimlenmek için, kalori almak için alır. Gainerin için de ne var zannediyorsun? Sen aldığın gainerden daha fazla karbonhidrat tüketirsen daha çok kilo alırsın. Çünkü 180 liraya alacağın gıdadaki karbonhidrat, 180 liralık gainerdeki karbonhidrattan kat ve kat fazladır.
bu dediklerini zaten herkez biliyor yani steroide baslicagim yazan adama steroid zararli demis gibi bisey adam sanki bilmiyor supplement alicagina dogal gida alsa daha iyi olur adi ustunde supplement takviye gerekiyomuski alicak.

Hocam mesele o degil ki ben zaten hergun tavuk yiyiyorm gidip 180tl lik tavuk alsam birsey değişmeyecek bunyemin aldigi tavuk miktari belli ben ekstra destek olarak almak istiyorum sizce hangisi arkadaşlar?

Hocam mesele o degil ki ben zaten hergun tavuk yiyiyorm gidip 180tl lik tavuk alsam birsey değişmeyecek bunyemin aldigi tavuk miktari belli ben ekstra destek olarak almak istiyorum sizce hangisi arkadaşlar?

Büyümek istiyorsan daha çok karbonhidrat tüket. 1 tabak pilav yiyorsan 2 tabak ye. Sen 1 tabak yiyerek üstüne 1 servis gainer alırsan olmaz. Lakin 2 tabak yersen ve onun üstüne gainer alırsan ancak o zaman işe yarar. Gelişmiyorsan daha fazla ye. Öğünlerini arttır. Ayrıca daha başlayalı 2 ay olmuş. Nasıl bir gelişim bekliyorsun? Daha ilk ayda hocaların sana gainer veriyorsa terket o salonu.

Büyümek istiyorsan daha çok karbonhidrat tüket. 1 tabak pilav yiyorsan 2 tabak ye. Sen 1 tabak yiyerek üstüne 1 servis gainer alırsan olmaz. Lakin 2 tabak yersen ve onun üstüne gainer alırsan ancak o zaman işe yarar. Gelişmiyorsan daha fazla ye. Öğünlerini arttır. Ayrıca daha başlayalı 2 ay olmuş. Nasıl bir gelişim bekliyorsun? Daha ilk ayda hocaların sana gainer veriyorsa terket o salonu.
Hitman selamlar . konu pilavdan açılmışken bisey sormak istiyorum .ben pilavı genellikle yağlı yiyorum yani normal pilav , bi sıkıntı olurmu bnde kilo ve hacim kazanmaya calısiyorum boy 1.85 . kilo 70 . basladıgimda 65 dim . yani göbek yapmaz demi 3 . ay`ım bitti haftanın 5 günü gidiyorum aksatmadan .

6ay gittim 2 ay ara verdim tekrar yazıldım suan 8. ayım oluyor yani
ayrıca zaten yiyebilecegim max yemegi yiyiyorum sürekli midem şiş
besin destegi olarak gainer alacagım zaten

Birader kimse direk soruna cvp vermemiş. Kilo almak için gıda takviyesi kullanmak istiyorsan gainerlerden multipower nutrade weider kısacası o resimde paylastıgın gainerlerden multipoweri tercih et gitsin ;-)

Bu arada antreman sonrası yediğin et ile bulgur princ yulaf bol tüket. Özellikle bulgur tavsiyemdir ;-)

Evet bugün tartıya çıktım optimum boş çıktı sanırım 2 hafta oldu 1 kilo bile almamışım . bundan sonra hardline dan şaşmam 3 kiloluğu 4.5 kilo aldırnıştı .

Back
Yukarı