Açık protein tozu

Protein tozu almaya niyetlendim Çalıştıgım salonda vardı ve hiç anlamam protein toz markalarından hoca ilk tam markayı hatırlamıyorum ama paketı GASPARINI ısımlı marka ıle aynıydı cıkolata desenınden hatırlıyorum 2.kg lık 200TL idi fiyatı açıkta vardı 4-5 kg lık boya kutusu ıcınde posetlenmıs 1kg lık proteın tozları onların markası felan yoktu galıba acıgın fıyatı 1.KG 60 tl alabılırmıyım bır problem olurmu

acigi mi olurmus ya internetten al aman diyeyim bu isin en ufak hilekarligi cok kotu sonuclar dogurur

Protein tozunun açığı olmazki kardeşim en iyisi İnternetten almak hem güvenilir hemde hesaplı sen 2 kg lığı 200 tl diyorsun fiyatı biraz kabarık onun yerine 160 tl ye internette araştırırsan iyi ve kaliteli protein tozlarını bulabilirsin

Anlasam internetten alabilirim ama zerre kadar anlamıyorum ki

Hangi markanın hangi modelini almalıyım tek bir markanın bir sürü farklı çeşidi var ve protein tozu whey olarak geçiyor sanırım %70 80 yazan var %100 yazan var ıcındekı karbon hıdratı vucut tarafından emzınlenmesı farklı oluyor felan farklı bunları nasıl anlayıp alıcagım bılmeıdıgmden hocadan yardım ısteme geregı duydum 100 tl ile işime yarıyıcak ne alabılırım hangı marka ? iyidir zaten ılk defa kullanıcagım oyle abartlı bırseye ıhtıyacım oldugunu hıc dusunmuyorum

bu peynirmide tadına bakıp al diyelim açıklar sıkıntı olur nesquik ile tadı birebir aynı olan tozlar var alırsın sonra 1 KG 60 TL den nesquik içersin kimin ne oldugu belli degil

o yüzden internetten güvenilir sitelerden al Bütçen var ise sana Tavsiyem Optimumdur Bütçem biraz sıkıntılı diyorsan BSN orta şekerli birşeyler arıyorsan Whey Phase Önerebilirim...

bu peynirmide tadına bakıp al diyelim açıklar sıkıntı olur nesquik ile tadı birebir aynı olan tozlar var alırsın sonra 1 KG 60 TL den nesquik içersin kimin ne oldugu belli degil

o yüzden internetten güvenilir sitelerden al Bütçen var ise sana Tavsiyem Optimumdur Bütçem biraz sıkıntılı diyorsan BSN orta şekerli birşeyler arıyorsan Whey Phase Önerebilirim...

Optimum ******adlı bır sıtede satılıyor 730.gr 24 adet duble cıkolata dıyor bu sımdı protein tozumu cıkolatamı 24 adet ne oluyor ? 2 adet sıparıs vermeyı dusunuyorum bır dıger secenegım ıse Weider Gold Whey Protein 908 gr oda 130 tl ? hangisini tercih edeyim. çikolata agır mı olur aroma olarak

Son düzenleme:
alma sakın alma basar içine nişastayı yalan olursun küp şekerin kemik tozuyla karıştırıp kar edilen bir ülkedeyiz sakata gelmeyelim :)

Optimum ******adlı bır sıtede satılıyor 730.gr 24 adet duble cıkolata dıyor bu sımdı protein tozumu cıkolatamı 24 adet ne oluyor ? 2 adet sıparıs vermeyı dusunuyorum bır dıger secenegım ıse Weider Gold Whey Protein 908 gr oda 130 tl ? hangisini tercih edeyim. çikolata agır mı olur aroma olarak

Dediğin ürün 24 küçük paketten oluşan bir set. Tek kullanımlık wheyleri paketlemişler o şekilde satılıyor genelde yolculuk ve seyyar kullanım için alıyorum ben o tozları.

Spor geçmişi boy kilo yaş fiyat ve hedef definemi bulk mu onu yazarsan sana sağlıklı bilgiler verebiliriz.

Kesinlikle o salondaki wheylerden alma.

Protein tozu almaya niyetlendim Çalıştıgım salonda vardı ve hiç anlamam protein toz markalarından hoca ilk tam markayı hatırlamıyorum ama paketı GASPARINI ısımlı marka ıle aynıydı cıkolata desenınden hatırlıyorum 2.kg lık 200TL idi fiyatı açıkta vardı 4-5 kg lık boya kutusu ıcınde posetlenmıs 1kg lık proteın tozları onların markası felan yoktu galıba acıgın fıyatı 1.KG 60 tl alabılırmıyım bır problem olurmu

Anladığım kadarıyla salonunuzda Nitrofull satılıyor.. Sakın alayım deme.. Paranı boşa harcama.

Salondan ürün almak zorunda değilsin.. Dışarıdan daha kaliteli markalardan birini al.

Teşekkür ederim bılgıler ıcın salondakı protın tozunu almaktan vazgectım ınternetten baktıgımda salondakılerle arasında net 30-50 tl arası fark var

Yaş 19 Boy 1.70 Kg 66 Weider marka ya ait 130. TL lık Protein whey almaya karar verdim ? uygunmu sızce nasıldır ayrıca aroma olarak cıkolata agırmı oluyor hafıfmı yoksa cıleklımı almalıyım

Teşekkür ederim bılgıler ıcın salondakı protın tozunu almaktan vazgectım ınternetten baktıgımda salondakılerle arasında net 30-50 tl arası fark var

Yaş 19 Boy 1.70 Kg 66 Weider marka ya ait 130. TL lık Protein whey almaya karar verdim ? uygunmu sızce nasıldır ayrıca aroma olarak cıkolata agırmı oluyor hafıfmı yoksa cıleklımı almalıyım

weider in gramajı az olur o fiyata..

Ben olsam optimum gold standart bakarım (145 tl) , syntha 6 olabilir ucuz istersen (130 tl)

Spor geçmişini yazmamışsın ama olsun zaten 3 aydan fazla yaptığını düşünerek yazıyorum bunu.

Zaten zayıfsın içinde şeker olan ürünlerden de kullanabilirsin.

Optimum gold whey

Bsn syntha 6

Scitech Isobest

Optimum Hyfrowhey

Dymatize İso 100

Bu ürünler içinde öne çıkanlar bunlar fiyatları internetten araştırabilirsin aroma ise tamamen sana kalmış bana kötü gelen bir aroma başkasına çok güzel gelebiliyor.

Back
Yukarı