Aç karınla spor yaparken su da mı içilmemeli?

Daha fazla yağ yakıp yaklaşık 30 kilo fazlamı atmak için açken sabah erkenden spor yapmaya karar verdim
Bugün mesela 1 saat dambıl çalışması, 1saat45dakika bisiklet çevirdim evde

Açken daha fazla yağ yakılıyormuş peki bu açlık durumuna su dahil mi? Su da mı içmemeliyiz daha olumlu sonuç almak için?
Birde bu programda kas kaybı olmaz dimi günlük ortalama 90gr protein almaya çalışıyorum

cache-v2

Su ve tuz tüketimini bu şekilde kısıtlarsan sonun pek iyi olmaz,suyunu iç kalorileri azar azar düşür kardiyonu tabi ki aç karna yapabilirsin.

Daha fazla yağ yakıp yaklaşık 30 kilo fazlamı atmak için açken sabah erkenden spor yapmaya karar verdim
Bugün mesela 1 saat dambıl çalışması, 1saat45dakika bisiklet çevirdim evde

Açken daha fazla yağ yakılıyormuş peki bu açlık durumuna su dahil mi? Su da mı içmemeliyiz daha olumlu sonuç almak için?
Birde bu programda kas kaybı olmaz dimi günlük ortalama 90gr protein almaya çalışıyorum
90 gr protein ne için kime göre

Aç karınla cardio sabah mantıklı ağırlak çalışmasına gelince bence mantıksız vücudunu bir kere güçten düşüyorsun antrenmanı verimini düşürüyorsun üstüne gereksiz bir katabolizmaya sokuyorsun önceden zaten açtın artık herhlade buzbolabı metallerini kemirirsin. Antreman sırasında sen terlediğin zaman su ve tuz kaybediyorsun verimli bir antreman yapmak,eklemlerini korumak ve kramp geçirmemek istiyorsan su oldukça önemlidir Kasların gelişiminede yardımcı olur.Kısaca Antreman sırasında su içmemek düpedüz aptallıktır bunu öneren hocaya burdan selam olsun. Sonra kas kaybetmemek için yeterli protein demişsin boyun kaç haftada kaç Antreman yapıyorsun nasıl bir hayat tarzım var bunların hepsi protein ihtiyacını etkiler.

Back
Yukarı