Aç karnına çalışmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jufc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ac karnina calismak kotu yararli degil tabikida o ac karnina iyi antreman cikartamazsin ki en azindan antremandan 1 saat once birseyler yersen iyi olur.

SM-J100H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde hedefi yağ yakmak üzerine olanlar bu yöntemi kullanıyor. Aç karnına gelip ağırlığa fazla abanmadan cardio agırlıklı spor yapıyorlar. Bunu bir defa kendimde denedim. Ağırlığa abanarak spor yaptıgım için antremanı eksik tamamladım çünkü enerjim erken bitti. Ufaktanda olsa bişeyler yesen senin için daha iyi olur tabiki.

Aç karnına antrenman kişilere göre değişiyor. Her kişide aynı etkiyi yapmıyor. Mesela ben açken daha iyi antrenman çıkarıyorum. İntermitten fastingi araştır. Özellikle ağırsağlam youtube kanalı bunu iyi açıklamış. Açken antrenman kötü diye bir şey yok. Sadece bazı kişilere olumsuz etki yapabiliyor. Ancak o gün antrenmana kadar hiçbir şey yemediyseniz, antrenmandan 1-2 saat sonra yemek yemelisin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı