Ağır Giriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar 16 yaşını yeni doldurdum boyum 1.74 (2 yıldır aynı boydayım) antrenmanlarda oldukça yüksek ağırlıklara giriyorum ama boyum uzamaz diye korkum var sizce uzamayı engel olurmu bu durum? :/ Bu arada annemin boyu 1.65 babamın boyu 1.77 daha fazla uzama şansım varmı beslenmem çok iyi ve düzenli antrenmanlara gidiyorum[DOUBLEPOST=1395740960][/DOUBLEPOST]ayrıca squat,leg press,straight leg deadlift ve military press basıyorum son 1,5 aydır

Ben Lise 2 de basladim 1.72 falandim girdigim kilolarda guzeldi squat deadlift yapmiyordum birde sadece omuz pressleri oturarak yapiyordum .simdi 1.87 yim :)

Ben Lise 2 de basladim 1.72 falandim girdigim kilolarda guzeldi squat deadlift yapmiyordum birde sadece omuz pressleri oturarak yapiyordum .simdi 1.87 yim :)
Bende sana bişey soracam omuz yana açma ve omuz öne açmalarda oturmuyordun değilmi ? saçma oldu ama nasıl yaptın merak ettim onlar press sayılıyormu onuda tam bilmiyorum ya

Dogru beslendigin surece body building boy uzamasini negatif olarak etkilemez,ancak genetiginde kisa olmak varsa dumbbell lere degil genetigine kizmalisin :/

Dogru beslendigin surece body building boy uzamasini negatif olarak etkilemez,ancak genetiginde kisa olmak varsa dumbbell lere degil genetigine kizmalisin :/

Dumbellera kızmak değilde korkuyorum işte ağır girmekten giriyorumda ama korkarak giriyorum :/

gerçekten çok iyimiş ya bende 2 senedir aynı boydayım keşke bende o boylarda olabilsem annen ile baban boyu kaç ve şuan kaç yaşındasın?

Forumda yaklaşık 50 den fazla konu gördüm bununla ilgili araştırma yaparsanız gerekli makalelerle aradığınız cevabı bulabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı