Ağırlık arttiramiyorum

50 kilo basladim spora ve yaklasik 1.5 yildir spor yapıyorum 4-5 ay falan bulk yapamadım gelişimde olmadı kilo olarak. Son 1 aydır dikkat ediyorum gainer falan kullandım(yemek yemekten nefret ediyorum) günde 3000 kalori almaya dikkat ediyorum yarım kilo falan anca aldım ölçüler büyümüyor hiç zaten. (genetigim asiri kötü)
Boy:1.73
Kilo:65-66
Omuz:117
Göğüs:98
Kol:34
Bel:77
Yağ oranı:%14 falandir
Son 1 aydır kullandığım program
Haftada 3 gün (göğüs-sırt-omuz)
1 gün (biceps-triceps)

Bastığım ağırlıklar bir türlü artmiyor
Bench 60 kilo basıyorum zar zor
Dumbell presste 20 kiloluk dambilla calisiyorum 22.5 yok salonda 25 de ağır geliyor
Biceps dumbell curl 15 -12.5 kg
Bastığım ağırlıklar cok yavaş artiyor nasıl bir yontem uygulayabilirim kas gelişimi için ağırlık arttimam sart mı? 5×5 tarzı birşey önermeyin.

eğer görüntü olarak ilerlemenin durduğunu hissediyorsanız compound hareketlerde 4 5 set 6 8 rep 2 3dk dinlenmeli çalışmaya başlarsanız ağırlıklarınız zamanla artmaya başlayacaktır.

daha fazla beslen rich piana büyük olmak istiyorsan büyük yemelisin diyor ve gerçekten ağırlık artırımına etki ediyor kussanda daha fazla yemeği dene

2-3 ay 5×5 programını dene güç artışı sağlar yada benim son 2 aydır yaptığım gibi bir kas gurubunu haftada 2 gün çalış göğüs ve omuzda fazla kilo arttıramadım ama squad ağırlıkları 20 20 takardım şimdi son seti 35 er kilo takarak çalışabiliyorum

2-3 ay 5×5 programını dene güç artışı sağlar yada benim son 2 aydır yaptığım gibi bir kas gurubunu haftada 2 gün çalış göğüs ve omuzda fazla kilo arttıramadım ama squad ağırlıkları 20 20 takardım şimdi son seti 35 er kilo takarak çalışabiliyorum
Dediğin gibi Programınıda değiştirmek iyi olur tabi

ben de bench press için platoya girmiştim.tekrar ve set sayılarını artırmak kesinlikle işine yarayacaktır.

Back
Yukarı