ağırlık malzemeleri sirkecinin neresinde satılıyor?????

arkadaşlar karaköy ve sirkecide ağırlık satılıyormuş cazip fiyatlara ben oralara çok gittim ama hiç görmedim..
bana yerini net tarif edebilecek warmı warsa çok ii olur..şimdiden sağolunthums:

sirkeci postane nin karsısında birçok yer var postanenin oralarda bi sürü spor dükkanı var bulabilirsin ama fiyatları biraz pahalı.netten de araştır ona göre karsılastırma yap öle alırsın

Hafızam beni yanıltmıyorsa tahtakalenin oradaki hanlarda bulunuyor.
Ben yazmıştım zaten eski bir mesajda, 1.7 ytl. idi kilosu dökme ağırlıkların, iyi bir fiyat.
Oralara gitmişken bulmamak zor, etrafa sorsan eminim gösterirler.

sirkeci büyük postanenin karşısında 3 küçük sokak var. oralardan alabilirsin. genelinde 1 kilo 1.8 ytl bazıları 2ytl ama pazarlık yaparsan 1..7 ye alırsın.(benim gibi). ayrıca kısa barlarda 8 ytl. uzun barları bilmiyorum ama.

fiyatıda internete göre çok çok uygun. ama tek başına almaya gitme taşıyamazsın.

peki arkadaşlar tarifi anladımda haftanın hangi günü gidiyim saat kaç arası tam biliyimde araba falan ayarlıycaz malum biseferde halledelim boşuna parçalanmayalım:)

Teşekkürler, bana tahtakaleyle sirkeci aynı uzaklıkta. İnternetten alırsan da hemen hemen 3'e 3.5'e gelior kilosu. Karasan'ın bahsettiği tahtakale'deki hanları bulabilirsem, bakmayı planlıyorum.

kgsi 2 tl ise iyi bayağı. 3,5 sa zaten internetteki fiyat

biriniz 3.5 biriniz 2 diyo,tahtakalede kesin 2 ye var mıdır?Ona göre gidicem çünkü bana uzak baya maltepe taraflarındayım. lütfen yardımcı olun ,teşekkürler

real de falanda var. Forum istanbulda spor mağazalarında, ama pahalı..

emin onunde eskı postane karşısındakı sokakta kızılay han var... oradan alabılırsın...

ama hammalıye çekeceksin biraz.

malum demir.. yurudukçe ağırlaşıyor meret....

sirkeci tren durağında in. burger king var karşıda burger kingin aradan gir sağa veya sola git her taraf spor malzemeleri satıyo :D

adam tahtakalede 2liraya satan yer var mı demiş kimse cevap vermemiş harbiden kimsenin bilgisi yok mu oradaki ilgili? bende alıcam ve uzak boşuna oralara gitmek istemiyorum

Son düzenleme:
bugün sorduğum fiyat 2 lira 20 kuruştu kilosu tabi demir olanları.krom olanların fiyatı biraz pahalı 4 tl galib****ısa barlar ise 10 tl

Back
Yukarı