Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ağırlık malzemeleri sirkecinin neresinde satılıyor?????
arkadaşlar karaköy ve sirkecide ağırlık satılıyormuş cazip fiyatlara ben oralara çok gittim ama hiç görmedim..
bana yerini net tarif edebilecek warmı warsa çok ii olur..şimdiden sağolunthums:
sirkeci postane nin karsısında birçok yer var postanenin oralarda bi sürü spor dükkanı var bulabilirsin ama fiyatları biraz pahalı.netten de araştır ona göre karsılastırma yap öle alırsın
Hafızam beni yanıltmıyorsa tahtakalenin oradaki hanlarda bulunuyor.
Ben yazmıştım zaten eski bir mesajda, 1.7 ytl. idi kilosu dökme ağırlıkların, iyi bir fiyat.
Oralara gitmişken bulmamak zor, etrafa sorsan eminim gösterirler.
sirkeci büyük postanenin karşısında 3 küçük sokak var. oralardan alabilirsin. genelinde 1 kilo 1.8 ytl bazıları 2ytl ama pazarlık yaparsan 1..7 ye alırsın.(benim gibi). ayrıca kısa barlarda 8 ytl. uzun barları bilmiyorum ama.
fiyatıda internete göre çok çok uygun. ama tek başına almaya gitme taşıyamazsın.
peki arkadaşlar tarifi anladımda haftanın hangi günü gidiyim saat kaç arası tam biliyimde araba falan ayarlıycaz malum biseferde halledelim boşuna parçalanmayalım
Teşekkürler, bana tahtakaleyle sirkeci aynı uzaklıkta. İnternetten alırsan da hemen hemen 3'e 3.5'e gelior kilosu. Karasan'ın bahsettiği tahtakale'deki hanları bulabilirsem, bakmayı planlıyorum.
biriniz 3.5 biriniz 2 diyo,tahtakalede kesin 2 ye var mıdır?Ona göre gidicem çünkü bana uzak baya maltepe taraflarındayım. lütfen yardımcı olun ,teşekkürler
adam tahtakalede 2liraya satan yer var mı demiş kimse cevap vermemiş harbiden kimsenin bilgisi yok mu oradaki ilgili? bende alıcam ve uzak boşuna oralara gitmek istemiyorum