Ağırlık Sehpası Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cqi9999
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:
activa ac 672 de iyi bir seçenek gibi görünüyor,profil oldukça sağlam gibi,bar yuksekliği ayarlı ve profilin alt kısmı komple birbirine bağlı olduğu için dengeli olduğunu düşünüyorum ama üreticiden kaynaklı olsa gerek hiç bir sitede ürünün tek bir açıklaması yok.sadece fiyat yazıyor.fiyatı 387 tl

Eklentiler

• sporactiva31.jpg
    sporactiva31.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 522
slm dostum bn bu aletı satmak ıstıyorum işine yarıyorsa bi bak Delta Power Machine 3 Pozisyon Açı Ayarlı Fonksiyonel Mekik Sehpası
Özellikler : Açılı mekik sehpası (3 pozisyon açı ayarlı)
Gövde : 38 mm x 38 mm x 1.5 mm profil kalınlığı
Taşıma kapasitesi :110 kg.
Katlanma : Katlanabilir.
Ölçü & Ağırlıklar :
Kurulu Ebatlar : 151 cm x 32 cm x 78.5 cm
Katlı Ebatlar : 130 cm x 32 cm x 25 cm
Net & Brüt Ağırlık : 12.5 kg - 14.5 kg

60 tl ye satıyorumm

öncelikler herkeze selamlar siteye yeni üye oldum ve bu ilk mesajım yardımınıza ihtiyacım var boyum 182 kilom 56 kilo almak için herşeyi denedim lakin 1 sonuç alamadım bir arkadsın önerisiyle body ye başlamak istiyorum yalnız kaldıgım yerde body salonu yok ve tek care olarak ağırlık sehpası almayı düşünüyorum boyuma göre diksiyonumu düzeltebilecek ve ilk denemem olacagi için beni zorlamıyacak ve işimi görebilecek önerilerinizi bekliyorum ayırabilecegim bütçe 500 tl kadar Dynamic 1000 Ağırlık Merkezi benim için uygunmu işime yararmı çok zayıf oldugum için tüm vucutta etkili bişey almak istiyorum çünkü artık üstüme giyecek elbise bulmaktan ve çok zayıfsın denilmesinden neredeyse bunalıma giricem yardımlarınızı bekliyorum

http://www.yetkilisaticim.com/Dynamic-1000-Agirlik-Merkezi/Ozellik?PID=209
Öncelikle herkeze merhaba;
Bu linkteki Dynamic 1000 ' i deneyen varsa bir kaç sorum olucak. Yardımcı olunursa sevinirim. Zira ben göğüs,sırt ve bacak kaslarını tek bir istasyonda çalıştırıldığı ve fiyatıda uygun olduğu için almayı düşünüyorum. Salona gitmeden sadece evde çalışıcam.
Ayarlı bench press alsam hem ağırlık plakalarına ekstra ücret ödücem hemde tek başına çalışırken her zaman bir risk vardır istediğin ağırlıkta çalışamazsın diye düşünüyorum(Doğrumudur yanlışmıdır?) Gördüğüm kadarıyla sırt hareketleri için ideal bir alet ama bazı merak ettiğim konular var

- Boyum 1.88 olduğu için chest press hareketinde herhangi bir konfor sorunu yaşarmıyım? (Butterfly hareketi içinde aynı sorum var)
-65 kg ile sınırlı ağırlık bunu arttırmanın bir yolu varmı?
-Leg extension hareketi rahat yapılıyormu yoksa zorlamamı olmuş?

Marcy MWB 2001 maks taşıma kapasitesi nedir ?
benim için para önemli değil artık kafama koydum eğer başka sağlam ürün biliyosanız lütfen paylaşın ben bulamadım

Selam arkadaşlar, Marcy marka ağırlık sehpamı satıyorum. Tüm bilgiler içn aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:
http://urun.gittigidiyor.com/Marcy-IPM-Agirlik-Sehpasi-Bench-30kg-Agirlik_W0QQidZZ32210098#aciklama

çok iyi durumda, kalın profilli, çalışma alanı geniş yüksek ağırlık taşıma kapasiteli ürün.

Bu ürünü özellikle 1,80 ve üzeri arkadaşlara tavsiye ederim, şayet eğer boyunuz daha fazlaysa hiper marketlerden alabileceğiniz benchlerde rahat çalışamıyorsunuz (tecrübe ile sabit)

eğer benimle direkt temas kurmak isterseniz, e-mail adresim: [email protected]

not: ürün izmir ve yakın çevresi için satılıktır, nakliye tarafıma aittir.

saygılar, Barış

Ben ağırlık sehpası almak isteyenlere linktekini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama iyi bir bütçe ayırmak gerekiyo. Lat aparatıda alıcaksanız ki 50 tl fiyat farkı var bütün hareketleri tam verimle yapabiliyosunuz. Ağırlık limitlerinde ise herhangi bir sıkıntı yok yüksek ağırlıklarda çalışabiliyosunuz

http://www.pasificshop.com/?urun-542-DUNLOP-GYM-764-LAT-APARATLI-AGIRLIK-SEHPASI-.html

Özellikle uzun boylular sıkıntı yaşamadan kullanabilir. Bi tek ön bacak çalışırken aldığım yerde diz altı desteği olmaması yüzünden zorluk çekiliyor. Bide butterfly hareketi yaparken tersten yatmak zorundasın çünkü sehpayla, rack sabit. Ağırlıklarıda 2. el kapatırsan orta karar bi spor salonuna 1 senede yaptığın masrafa eve güzel bi düzenek kurarsınız.

Kapasitesi en az 250 kg. civarında olan bir sehpa almayı düşünüyorum.
Finsporda 'DUNLOP G-280' adlı sehpa nın kapasite bilgileri kafamı karıştırdı.
"Maksimum Ağırlık Kapasitesi
Toplam Taşıma: 240 KG (Bar, ağırlıklar ve kullanıcı kilosu dâhildir)
Düz Pozisyon: 140 KG (Bar ve ağırlıklar dâhildir)
Eğim Pozisyonu: 110 KG (Bar ve ağırlıklar dâhildir)"

Düz posisyonda 100 kiloluk bir kullanıcı 140 kilo ağırlık basabilirmi yani?

Marcy AB 4050 ' alıp demirciye kafes tipi rack yaptırmayıda düşünüyorum ama lat puldown sisteminin iyi oturacağına dair şüphelerim var. o yüzden dunlop g-280 gibi bir aletin yanına birde çalışma istasyonu mu alsam kararsız kaldım.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Amatör bench sehpam var 110 kg kapasiteli (kullanıcı dahil). kilo arttıracağım korkuyorum kırılacak diye. Spor salonuna gidemiyorum, eve daha sağlam bişey almam lazım .

Pasifik' 800 tl' ye bir alet sürüyor piyasaya 135 kg. lat kapasiteli
13 ocak'a kadar önsiparişle indirimde. fiyat performans bakımından iyimidir ?

www.pasificshop.com/?urun-899-PASiFiC-PS-2011-AGIRLIK-iSTASYONU-.html

pasific ps 2011

2011-01-03_174846.jpg

voit t-700

voit t-700 kullanıyorum yeni aldım ve bir sorum var, bu ağırlık sehbasında butterfly nasıl yapılacak çalışma şeklini gösterebilirmisiniz teşekkür ederim

Arkadaşlar bu arada bende bir ağırlık sehpası almak istiyorum

Arkadaşlar bu arada bende bir ağırlık sehpası almak istiyorum. Fakar benimde kapasite sorunum var arkadaşlar öncelikle size söylemek istediğim şu çok dikkat edin çünkü fiyatlar ucuzluyor mesela Adler WB 855 http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_...B-855+A%D0IRLIK+SEHPASI+(STOKTAN+HEMEN+TESLIM) fakat taşıma kapasitesi az ben bench press incline press birde omuz çalışabileceğim ismini unuttum ama işte hepsi bunda var ama taşıma kapasitesi fazla olanını arıyorum

Arkadaşlar Ben Birtane Düz sehpa almak istiyorum Dumbell Flys Vs hareketleri yapabilmek için.

Sonra da Bench Press li Ağırlık sehpası veya çalışma istasyonu daha karar veremedim lütfen yardımcı olun :(

Back
Yukarı