Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadasım cok guclu oldugun bellı ama ustune cıkan arkadasın bıraz daha gogus kafesının ustune otursa kollarına daha cok yuk bıner demek ıstedıgım 98 kılo demıssın ama tumunun yuku kollarnda degl ynı orda kollarına bınen yuk 50-60 kilo bısıydır ama buda kotu degl cok cok ıyı tebrikler
Benim yeğenim 28kg 10 tekrar yapabiliyorum sırtıma alıp Daha çok vücut ağırlığıyla mı çalıştın yoksa body mi yaptın? Vücut ağırlığıyla yapılan hareketler çok güç katar baya çalışmışsın heralde dips şınav falan tricepsler aşırı güçlenmiş. Sırtta çok geniş tebrikler boy kilo yazabilirmisin acaba bide kolunun ölçüsünü.
valla helal olsun ne denir ki gerçekten sağlam güç gerektiren bir olay kardeş bende sınıfta 60 kglık arkı sırtıma koyup 6-7 tekrar yapıyorum ama seninki 100 kglık adamla yapmışsın apayrı bir güçtür bu yaa ^^ bu arada yaş boy kilo verebilir misin.
ayakları bir yüksekliğe kaldırıp vücudu düz bir şekilde çeksen kola daha fazla güç binecektir belki yapamayabilirsin ama daha etkili olacaktır arkadaş bele yüklenmiş o halde.
ayakları bir yüksekliğe kaldırıp vücudu düz bir şekilde çeksen kola daha fazla güç binecektir belki yapamayabilirsin ama daha etkili olacaktır arkadaş bele yüklenmiş o halde.