Ağırlıklar bir garip geliyor

Arkadaşlar yazın takır takır yağ gibi kaldırdığım ağırlıklar, 1,5 aylık bir aranın ardından şimdi ağır bir kütle gibi geliyorlar. Mesela 40 kilo Z bar ile barbel çalışırken, 12 adet gayet nizami yapıyordum. fakat şimdi ağırlığı alırken sanki kaya kaldırıyor gibiyim. anlam veremiyorum :S Sizce problem mevsim değişikliği mi.

bu problemi genelde sonbahar kış aylarında bende yaşıyorum nedeni ise yazın ısınma problemimiz olmaması havalar soğuduğunda kaslar daha zor ısındığı için gücünü tam anlamıyla kullanamıyorsun sana tavsiyem idman dan önce çalışacağın bölgeyi örneğin maksimum 40 kilo barbell yapıyorsan 10 kiloyla iyice ısıtıp artırmak olsun minumun kilolarla ısın ve maksimalini çalış farkı göreceksin.

vucudunu antrenmana iyi hazirlamamandan olabilir antrenmandan once karbo almadiysan antrenmandan once uzun sure ac kaldiysan kaldiramazsin tabi. ara vermeninde etkisi olabilir biraz

Saolun arkadaşlar. Elimde Aminoasit Twinlab ve Creatin Ribose var. Ayrıca 98 kilodan 94'e düşmüşüm. Bu ikisinin yanına ne gerekli? Bu arada maksimalım 55 kilo ama 40 kilo bana 55 kilo gibi geldi :S

Creatini çok dikkatli kullanmak gerekir. Craetin güç artışı sağlar bunun yanında çok iyide beslenme gerektirir. Çünkü kaldırabileceğiniz ağırlıklar normalinden biraz daha fazla olur bu süre zarfında beslenmeniz nizami değilse kas sürantre yoluna girebilir.

Back
Yukarı