Ağırsağlam Programları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK1724
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CK1724

Üye
İyi akşamlar herkese. Ben 3 ay önce vücut geliştirme sporuna başladım ancak yetersiz beslenme, düzensiz uyku ile hiçbir gelişim gösteremedim. Sadece 71 kilodan 64 kiloya düştüm (1.70 boyundayım ve hala yağlıyım)

Sorum şu: Ağırsağlam 5*5 ile başlayıp, tıkandığım yerde 3*5'e geçmeyi planlıyorum. 2019'a girerken de yine ağırsağlam sitesindeki Lyle McDonald programına geçmeyi planlıyorum. Bu şekilde istediğim verimi alabilir miyim ? Ayrıca yağlarımdan iyice arındıktan sonra clean bulka geçip yavaş bir şekilde kas kütlemi arttırmak istiyorum. Acelem Yok bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum.

3 ay 5*5 yaptım ancak bazı rahatsızlıklar yaşadım ve düzenim çok bozuldu. Boş Barla başladım, ağırlıklarım pek artmadı. Açıkçası son zamanlarda ege fitness izlemeye başladım. Onunda Yeni başlayanlar için şöyle bir programı var;

Squat 4*6-10
Bulgarian Squat 3*15
Rear delt ve Side raise (super set) 3*15
Dumbell shoulduer press 4*6-10
Incline Dumbell Press 4*6-10
Seated Row 4*6-10
Dumbell Curl ve Overhead Triceps (süper set) 4*8-12

Açıkçası ben bu iki kanal arasında kaldım. Bilgi konusunda sıkıntı Yok ancak program konusunda hangisinin yolunu izlemem lazım karar veremedim.

Kardes programini kendin hazirlayabilirsin cok zor degil. Eger bi tavsiye istiyorsan savas cebecinin definasyon programini tek gecerim.

Back
Yukarı