Ben vücuduma göğüs ve karın bölgeme ağda yaptırdım. Daha kızarıklığı, yanması ve küçük küçük sivilcelenmeleri geçmedi: (bkz: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kisisel-bakim/agdadan-sonra-sivilce-75967.html) )
Ağda yapanlar cevaplayıp beni aydınlatabilirlerse çok memnun olurum,
Ben göğüs ve karın bölgeme ağdacıda ağda yaptırdım. Yaptırdığımda çok yoktu sadece göğüsün ortasında yoğun olarak vardı bir de karının biraz altında..
Yaptırma amacım yaptırdıktan sonra tüy azaltıcı kremleri kullanmaktı zaten kullanmaya da başlayacağım.
Ama merak ettiğim şey,
Ağdadan sonra eskisinden fazla veya önceden olmayan yerlerde çıkma olasılığı var mı?
ve
Düzensiz çıkıp kötü bir görüntü oluşturma ihtimali var mı? (çünkü ben azaltmak için aldırdım bu ilk ve sondu)
ek not: azaltıcı ek yağ kullanacağım
Ağda yapanlar cevaplayıp beni aydınlatabilirlerse çok memnun olurum,
Ben göğüs ve karın bölgeme ağdacıda ağda yaptırdım. Yaptırdığımda çok yoktu sadece göğüsün ortasında yoğun olarak vardı bir de karının biraz altında..
Yaptırma amacım yaptırdıktan sonra tüy azaltıcı kremleri kullanmaktı zaten kullanmaya da başlayacağım.
Ama merak ettiğim şey,
Ağdadan sonra eskisinden fazla veya önceden olmayan yerlerde çıkma olasılığı var mı?
ve
Düzensiz çıkıp kötü bir görüntü oluşturma ihtimali var mı? (çünkü ben azaltmak için aldırdım bu ilk ve sondu)
ek not: azaltıcı ek yağ kullanacağım