Ağrılarımla ilgili soru

dün başladım 5 kg ile felxorun ev programıbna göre kullandım ama bugun göğüs kol ve karın böglesnde hafif ağrı acı karışımı bi durum var bugun calısmama engelmidir bu yırtılma vs olurmu kaslarda ?

hayır sanmıyorumda o arılar gelişimin oldunu gösterir
dinln ve protein alımına dikkat et
örneğin antremanda 2 saat önce yemek ye
buyemekler makarna pilav olabiliir
antremandan sonrada et pilav makarna gibi besinler al yarın azalır aürıların
1 gün dinlen 1 gün calış

daha ilk günü sanırım. hamlık ağrısı ile kas gelişim ağrısı birleşmiş. ben ilk gün başladığımda hevesle bi asılmıştım bi hafta kollarımı açamamıştım :) yani doğal bi durum hafif ağrı her zaman istenilen bi durumdur kas gelişimini gösterir. gerçi her ne kadar kas gelişimi için ağrıya gerek yok gibi bazı söylemler varsada ben ağrı olmadığı zaman yeterince çalışamadım veyada program değiştirme vaktim geldi diye düşünüyorum :D

teşekkürlerde ben birde zayıflıyorum ek olarak yani protein vs almıyorum diyet + yürüyüş + ağırlık kaldırıyorum zararı varmıdır yemessem ? yani diyet yapsam

Önce biraz şınav falan çekerek başlasaydın bu işlere. ısınmadan hazır olmadan dambıllara sarılma....
Beslenmeye dıkkat..

teşekkürlerde ben birde zayıflıyorum ek olarak yani protein vs almıyorum diyet + yürüyüş + ağırlık kaldırıyorum zararı varmıdır yemessem ? yani diyet yapsam

aynısını yaptım kaslarında hacım kaybeder yanı kuculur gunde 5 yumurta beyazı 15x5=75 cal alsan dıyetıne zararı yok yürüyüsü tempolu kosu yap kardio niyetinde ama protein almaz ısen kaslarından yakarsın

aynısını yaptım kaslarında hacım kaybeder yanı kuculur gunde 5 yumurta beyazı 15x5=75 cal alsan dıyetıne zararı yok yürüyüsü tempolu kosu yap kardio niyetinde ama protein almaz ısen kaslarından yakarsın

dikkate alacam şimdi ben 1 ayda 4-5 kilo hedefliyorum göbek az kalsa pek önemli değil neyse ben sabah 1 yumurta öğlen taze fasulye bi ilim ekmek aksamda aynısı ve 1.5 lt falan su içiyorum iki kasede yoğurt var diyette sizce yiimidir şimdi bunun yanında biraz tavuk dediğin gibi 5 yumurta yada makarna ( protein mi karbnhdratmı bilemiyorum ) alsam diyeti bozmus olurmuyum şeyden korkuyrum yağlar kalır kaslarda şişerse çok kötü bi görntü oluyor body yaparken protein alınca mutlaka yağlar gidermi yoksa onlar kalırda kaslar üstünemi şişer :S yoksa protein ağırlıklı beslenerek body yapmak diyete göre daha kolay benim yaklasık 6 kilo civa<rı yağ yakmam yeterli direk protein + body mi geçeyim ? beni bi aydınlatsanz iyi olucak bu arada saol arkdşm kasları ertecek demekki az daha :S

Back
Yukarı